Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Santuracchio Babilonia Terme
Baby_12_12_21 Tactiek superbarozzi
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 54.9
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Klungelig pakt Şahinbay de bal. van Leeuwen geeft een lange en hoge pass. Aliukaj rent richting de bal. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap. Milev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - Babilonia Terme 0:1

5e minuut.
Alvarenga onderschept slim de pass. Alvarenga passt de bal in één keer door. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay geeft de bal voor. Cywka maakt een snoekduik en kopt de bal. Kontoleon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Klungelig pakt Gusinu de bal. Olszański rent richting de bal. Met opzet legt Alvarenga zijn tegenspeler op de grond. Alvarenga krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ewiak met een sublieme pass. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu speelt de bal door. Raftopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Raftopoulos schiet op doel. Kontoleon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olszański rent richting de bal. Alvarenga onderschept slim de pass. Alvarenga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Santuracchio - Babilonia Terme 1:1

17e minuut.
Olszański geeft een lange en hoge pass. Siegenthaler probeert de bal met de borst te controleren. Racaniello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Racaniello krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Racaniello geeft de bal voor. Klungelig pakt Aliukaj de bal. Pieniążek is nu in balbezit. Aliukaj verovert de bal door een tackle van achteren. Aliukaj schiet op doel. Milev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Racaniello is nu in balbezit. Siegenthaler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Racaniello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Leeuwen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dyrstad springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - Babilonia Terme 1:2

34e minuut.
Raftopoulos speelt de bal door. Cywka is nu in balbezit. Bratianu met een sublieme pass. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gianasi passt de bal zonder na te denken. Gusinu probeert naar een medespeler te passen. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj draait met de bal, schiet en ... Milev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - Babilonia Terme 1:3

42e minuut.
Racaniello heeft problemen om de bal te vangen. Siegenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Siegenthaler geeft een hoge lob. Racaniello geeft een lange en hoge pass. Aliukaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santuracchio 49%, Babilonia Terme 51%.
Real Santuracchio - Babilonia Terme 1:3

48e minuut.
Metodiev heeft problemen om de bal te vangen. Cywka is nu in balbezit. Cao legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cywka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raftopoulos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kontoleon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Daar is Şahinbay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahinbay geeft een lange en hoge pass. Daar is Metodiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywka draait met de bal, schiet en ... Kontoleon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - Babilonia Terme 2:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magyar komt het veld opgelopen. Bonnier komt het veld opgelopen.

60e minuut.
van Leeuwen geeft een lange en hoge pass. Siegenthaler kopt de bal weg. Iwaszko heeft problemen om de bal te vangen. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
van Leeuwen rent richting de bal. van Leeuwen met een sublieme pass. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad schiet op doel. Milev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - Babilonia Terme 2:4

68e minuut.
Şahinbay passt de bal zonder na te denken. Iwaszko is nu in balbezit. Iwaszko geeft een lange en hoge pass. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj draait met de bal, schiet en ... Milev bokst de bal weg.

78e minuut.
Raftopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Magyar de bal. Ewiak rent richting de bal. Magyar verovert de bal door een tackle van achteren. Magyar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bratianu passt de bal zonder na te denken. Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko passt de bal met de wreef. Racaniello is nu in balbezit. Racaniello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Iwaszko verovert de bal door een tackle van achteren. van Leeuwen rent richting de bal. van Leeuwen passt de bal in één keer door. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay schiet op doel. Kontoleon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santuracchio 55%, Babilonia Terme 45%.
Real Santuracchio - Babilonia Terme 2:4