Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babilonia Terme Real Santuracchio
superbarozzi Tactiek babilonia_back2
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.4 gemiddelde waardering 53.4
goed Schieten goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


28e minuut.
Siegenthaler geeft een lange en hoge pass. Racaniello kopt de bal weg. Aliukaj rent richting de bal. Aliukaj draait met de bal, schiet en ... Milev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Santuracchio 1:0

40e minuut.
Vujković geeft de bal voor. Daar is Iwaszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap. Milev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Santuracchio 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 32%, Real Santuracchio 68%.
Babilonia Terme - Real Santuracchio 2:0

52e minuut.
Racaniello rent richting de bal. Pieniążek onderschept slim de pass. Pieniążek geeft een hoge lob. Dolecki rent richting de bal. Dolecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Gianasi probeert de bal met de borst te controleren. Racaniello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pieniążek. Pieniążek krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Inworp. Siegenthaler met een snelle inworp. Alvarenga geeft de bal voor. Dolecki rent richting de bal. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. Kontoleon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 56%, Real Santuracchio 44%.
Babilonia Terme - Real Santuracchio 2:0