Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AzzurriDreamTeam FC CB
352 STRETTO Tactiek h2-divovero sp
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
51.4 gemiddelde waardering 45.8
goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zwak
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Fatalski passt de bal met de wreef. Menéndez rent richting de bal. Frick bereikt de bal nog maar net als eerste. Böttger verovert de bal door een tackle van achteren. Böttger geeft een hoge lob. Szmulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Menéndez neemt de hoekschop. Knioła kopt de bal weg. Böttger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ostuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostuni geeft een hoge lob. Candito probeert de bal aan de voet te houden. Zerbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

14e minuut.
Chierichini met een sublieme pass. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman passt de bal met de wreef. Bilica is nu in balbezit. Bilica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ostuni kopt de bal weg. Kelderman rent richting de bal. Knight rent richting de bal. Ostuni onderschept slim de pass. Ostuni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klungelig pakt Bilica de bal. Madureira rent richting de bal. Madureira passt de bal zonder na te denken. Zerbini is nu in balbezit. Zerbini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Knioła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łukowski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Klungelig pakt Ostrý de bal. Ostrý geeft een lange en hoge pass. Frick kopt de bal weg. Madureira is nu in balbezit. Madureira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 45%, FC CB 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AzzurriDreamTeam - FC CB 0:0

52e minuut.
Ostuni is nu in balbezit. Knight begaat een overtreding. Ostuni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kelderman met een snel genomen vrije trap. Bilica maakt een snoekduik en kopt de bal. Silni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ostrý speelt de bal door. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Banay onderschept slim de pass. Banay haalt uit met een fantastische trap. Szmulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Rouiched verovert de bal door een tackle van achteren. Rouiched geeft de bal voor. Knight is nu in balbezit. Zerbini verovert de bal door een tackle van achteren. Zerbini schiet op doel. Silni bokst de bal weg. Zerbini is nu in balbezit. Zerbini draait met de bal, schiet en ... Silni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - FC CB 0:1

61e minuut.
Fatalski met een sublieme pass. Zerbini is nu in balbezit. Zerbini draait met de bal, schiet en ... Silni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - FC CB 0:2

67e minuut.
Ostuni speelt de bal door. Bilica rent richting de bal. Bilica passt de bal met de wreef. Zerbini rent richting de bal. Zerbini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Atasie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ostrý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fatalski geeft de bal voor. Frick kopt de bal weg. Szmulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Böttger rent richting de bal. Böttger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - FC CB 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 39%, FC CB 61%.
AzzurriDreamTeam - FC CB 1:2