Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bisalta AFUFU.VB
nuova Tactiek Geppo
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 51.4
matig Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Tedaldi onderschept slim de pass. Bazmek met een sublieme pass. Alakoski is nu in balbezit. Alakoski schiet op doel. Rocklund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tremonte rent richting de bal. Tremonte speelt de bal door. Donida bereikt de bal nog maar net als eerste. Donida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AFUFU.VB 0:1

14e minuut.
Zeoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremonte rent richting de bal. Tremonte passt de bal zonder na te denken. Pontrelli geeft een hoge lob. Ehatamm kopt de bal weg. Moggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Donida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muriglio is nu in balbezit. Świątek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świątek krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Alakoski speelt de bal door. Tedaldi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pierluca ... Strafschop! Tedaldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bazmek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AFUFU.VB 0:2

21e minuut.
Tedaldi passt de bal zonder na te denken. Bazmek speelt de bal door. Alakoski heeft problemen om de bal te vangen. Alakoski schiet op doel. Rocklund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AFUFU.VB 0:3

26e minuut.
Amati geeft de bal voor. Inworp. Donida met de inworp. Bazmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazmek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Alakoski kopt de bal weg. Daar is Pierluca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazmek met een sublieme pass. Donida bereikt de bal nog maar net als eerste. Donida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AFUFU.VB 0:4

30e minuut.
Pontrelli rent richting de bal. Bazmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazmek met een sublieme pass. Alakoski rent richting de bal. Alakoski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bazmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazmek passt de bal met de wreef. Tremonte speelt de bal door. Alakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 63%, AFUFU.VB 37%.
Real Bisalta - AFUFU.VB 0:4

49e minuut.
Zeoli is nu in balbezit. Tremonte verovert de bal door een tackle van achteren. Tremonte met een sublieme pass. Donida rent richting de bal. Donida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tremonte speelt de bal door. Tedaldi heeft problemen om de bal te vangen. Tedaldi probeert naar een medespeler te passen. Donida bereikt de bal nog maar net als eerste. Donida schiet op doel. Rocklund bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Herzog heeft problemen om de bal te vangen. Herzog geeft een hoge lob. Pierluca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski onderschept slim de pass. Alakoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AFUFU.VB 0:5

64e minuut.
Tedaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Bazmek met een sublieme pass. Pierluca rent richting de bal. Alakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Alakoski schiet op doel. Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AFUFU.VB 0:6

73e minuut.
Inworp. Donida met de inworp. Bazmek probeert naar een medespeler te passen. Tremonte rent richting de bal. Tremonte geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zeoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski passt de bal in één keer door. Donida bereikt de bal nog maar net als eerste. Donida schiet op doel. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Świątek kopt de bal weg. Bazmek is nu in balbezit. Bazmek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alakoski de bal. Alakoski schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Buitenspel voor Micaletti. Goede buitenspelval van de verdediging. Tremonte maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cunegatti rent richting de bal. Alakoski onderschept slim de pass. Alakoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AFUFU.VB 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 77%, AFUFU.VB 23%.
Real Bisalta - AFUFU.VB 0:7