Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFUFU.VB Real Bisalta
new Tactiek nuova
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 34.7
solide Schieten redelijk
solide Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Batsalov speelt de bal door. Cunegatti rent richting de bal. Alakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Alakoski draait met de bal, schiet en ... Paal! Pascolla heeft problemen om de bal te vangen. Donida rent richting de bal. Donida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Real Bisalta 1:0

3e minuut.
Muriglio passt de bal in één keer door. Micaletti is nu in balbezit. Met opzet legt Herzog zijn tegenspeler op de grond. Herzog krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Merlini passt de bal met de wreef. Bazmek probeert naar een medespeler te passen. Tremonte probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Donida de bal. Donida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ratajczyk kopt de bal weg. Alakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla begaat een overtreding. Alakoski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alakoski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Herzog passt de bal zonder na te denken. Batsalov is nu in balbezit. Batsalov speelt de bal door. Alakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Alakoski is nu in balbezit. Zeoli rent richting de bal. Alakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Alakoski geeft een hoge lob. Donida maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Zeoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeoli geeft de bal voor. Świątek probeert de bal aan de voet te houden. Micaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Micaletti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Batsalov met een sublieme pass. Donida bereikt de bal nog maar net als eerste. Donida met een sublieme pass. Alakoski rent richting de bal. Alakoski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Batsalov onderschept slim de pass. Batsalov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alakoski de bal. Donida bereikt de bal nog maar net als eerste. Donida haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Real Bisalta 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 47%, Real Bisalta 53%.
AFUFU.VB - Real Bisalta 2:0

51e minuut.
Zeoli onderschept slim de pass. Tremonte verovert de bal door een tackle van achteren. Tremonte geeft de bal voor. Donida is nu in balbezit. Donida haalt uit met een fantastische trap. Rocklund bokst de bal weg. Cunegatti kopt de bal weg. Daar is Merlini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazmek geeft de bal voor. Donida bereikt de bal nog maar net als eerste. Donida schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Zeoli is nu in balbezit. Zeoli probeert naar een medespeler te passen. Herzog rent richting de bal. Muriglio verovert de bal door een tackle van achteren. Muriglio haalt uit met een fantastische trap. Moggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Alakoski geeft een hoge lob. Daar is Donida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merlini is nu in balbezit. Donida verovert de bal door een tackle van achteren. Donida draait met de bal, schiet en ... Rocklund bokst de bal weg.

83e minuut.
Tremonte onderschept slim de pass. Tremonte probeert naar een medespeler te passen. Pierluca is nu in balbezit. Alakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Alakoski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Real Bisalta 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 46%, Real Bisalta 54%.
AFUFU.VB - Real Bisalta 3:0