Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babilonia Terme alkmaar90
superbarozzi Tactiek 442v2M
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
58.3 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Šilininkas is nu in balbezit. Caronte rent richting de bal. Wiede onderschept slim de pass. Šilininkas onderschept slim de pass. Šilininkas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Filogamo is nu in balbezit. Filogamo passt de bal zonder na te denken. Kružević is nu in balbezit. Kružević geeft een lange en hoge pass. Šilininkas springt en kopt de bal. Kontoleon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Chałbiński probeert naar een medespeler te passen. Kružević rent richting de bal. Kružević passt de bal zonder na te denken. Caronte rent richting de bal. Caronte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Kružević geeft een lange en hoge pass. Olszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszański passt de bal met de wreef. Šilininkas rent richting de bal. Šilininkas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 61%, alkmaar90 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Babilonia Terme - alkmaar90 0:0

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Šilininkas stond buitenspel. Olszański neemt vlug de vrije trap. Svansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj onderschept slim de pass. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap. Tekiralan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papuc komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Olszański geeft een hoge lob. Dyrstad kopt de bal weg. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj draait met de bal, schiet en ... Tekiralan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - alkmaar90 1:0

66e minuut.
Okoński rent richting de bal. Okoński speelt de bal door. Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babilonia Terme - alkmaar90 1:1

70e minuut.
Cao probeert naar een medespeler te passen. Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałbiński geeft de bal voor. Kružević rent richting de bal. Kružević geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šilininkas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - alkmaar90 1:2

79e minuut.
van Leeuwen is nu in balbezit. van Leeuwen geeft de bal voor. Dyrstad is nu in balbezit. Dyrstad draait met de bal, schiet en ... Tekiralan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babilonia Terme - alkmaar90 2:2

86e minuut.
Daar is Olszański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papuc rent richting de bal. Olszański onderschept slim de pass. Šilininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilininkas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 41%, alkmaar90 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Babilonia Terme - alkmaar90 2:2