Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alkmaar90 Babilonia Terme
442v2 Tactiek superbarozzi
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Wiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Kružević onderschept slim de pass. Kružević met een sublieme pass. Caronte heeft problemen om de bal te vangen. Caronte haalt uit met een fantastische trap. Kontoleon bokst de bal weg.

5e minuut.
Svansson verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. van Leeuwen met de inworp. Metodiev rent richting de bal. Metodiev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Poniedzielski is nu in balbezit. Metodiev verovert de bal door een tackle van achteren. Metodiev probeert naar een medespeler te passen. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gottesmacher speelt de bal door. Chałbiński kopt de bal weg. Kružević is nu in balbezit. Kružević geeft een hoge lob. Caronte krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Racaniello rent richting de bal. Racaniello probeert naar een medespeler te passen. Chałbiński is nu in balbezit. Dyrstad onderschept slim de pass. Dyrstad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 62%, Babilonia Terme 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alkmaar90 - Babilonia Terme 0:0

48e minuut.
Szczur geeft een lange en hoge pass. Kružević rent richting de bal. Kružević geeft een hoge lob. Šilininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilininkas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kontoleon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kružević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kružević passt de bal in één keer door. Šilininkas rent richting de bal. Šilininkas schiet op doel. Kontoleon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Babilonia Terme 1:0

59e minuut.
van Leeuwen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dyrstad de bal. Aliukaj rent richting de bal. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap. Gottesmacher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alkmaar90 - Babilonia Terme 1:1

63e minuut.
Klungelig pakt Kružević de bal. Kružević geeft de bal voor. Ewiak rent richting de bal. Šilininkas verovert de bal door een tackle van achteren. Šilininkas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Babilonia Terme 2:1

72e minuut.
Šilininkas is nu in balbezit. Ewiak onderschept slim de pass. Ewiak geeft een lange en hoge pass. Aliukaj rent richting de bal. Aliukaj draait met de bal, schiet en ... Gottesmacher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
van Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svansson is nu in balbezit. Svansson geeft een hoge lob. Šilininkas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šilininkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Babilonia Terme 3:1

77e minuut.
van Leeuwen rent richting de bal. van Leeuwen met een sublieme pass. Aliukaj rent richting de bal. Aliukaj draait met de bal, schiet en ... Gottesmacher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Babilonia Terme 3:2

86e minuut.
Vujković probeert naar een medespeler te passen. Racaniello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczur. Szczur krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Metodiev passt de bal in één keer door. Vujković rent richting de bal. Chałbiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chałbiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 63%, Babilonia Terme 37%.
alkmaar90 - Babilonia Terme 3:2