Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arianna Real Santuracchio
Larghi Tactiek arianna_2
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 58
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


11e minuut.
Cigolini rent richting de bal. Cigolini passt de bal met de wreef. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski geeft een hoge lob. Przybyliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Milev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Przybyliński probeert naar een medespeler te passen. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski passt de bal met de wreef. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 40%, Real Santuracchio 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arianna - Real Santuracchio 0:0

47e minuut.
Şahinbay passt de bal in één keer door. Gianasi rent richting de bal. Gianasi passt de bal met de wreef. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarenga geeft een hoge lob. Crippa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Andrieş speelt de bal door. Daar is Przybyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyliński met een sublieme pass. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bratianu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Real Santuracchio 1:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magyar komt het veld opgelopen. Dolecki komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gorawski is nu in balbezit. Gorawski passt de bal met de wreef. Todor is nu in balbezit. Todor geeft een hoge lob. Turba springt en kopt de bal. Milev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Gorawski geeft een lange en hoge pass. Bratianu geeft de bal voor. Laiolo geeft een lange en hoge pass. Turba springt en kopt de bal. Milev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Real Santuracchio 2:0

67e minuut.
Şahinbay kopt de bal weg. Arriaga controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gianasi. Gianasi krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Gianasi geeft de bal voor. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Real Santuracchio 2:1

82e minuut.
Arriaga geeft de bal voor. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turba legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Real Santuracchio 3:1

86e minuut.
Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay passt de bal met de wreef. Daar is Cigolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 44%, Real Santuracchio 56%.
arianna - Real Santuracchio 3:1