Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Santuracchio arianna
ALGERIA_21AGO Tactiek Larghi
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 59.3
good Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


12e minuut.
Siegenthaler geeft een hoge lob. Dolecki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Andrieş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Turba rent richting de bal. Turba draait met de bal, schiet en ... Milev bokst de bal weg.

30e minuut.
Todor passt de bal met de wreef. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński passt de bal zonder na te denken. Turba rent richting de bal. Turba schiet op doel. Milev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santuracchio 49%, arianna 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Santuracchio - arianna 0:0

47e minuut.
Todor passt de bal met de wreef. Şerb rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siegenthaler. Siegenthaler krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Şahinbay met een snelle inworp. Gorawski rent richting de bal. Gorawski passt de bal in één keer door. Todor rent richting de bal. Todor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Iwaszko passt de bal zonder na te denken. Dolecki is nu in balbezit. Ohlmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki rent richting de bal. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grozdanić met een sublieme pass. Turba kan de bal niet met de borst controleren. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Todor passt de bal met de wreef. Şerb is nu in balbezit. Şerb met een sublieme pass. Todor is nu in balbezit. Todor draait met de bal, schiet en ... Milev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pieniążek de bal. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Şerb passt de bal met de wreef. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński passt de bal zonder na te denken. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba draait met de bal, schiet en ... Milev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Gorawski probeert naar een medespeler te passen. Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb passt de bal in één keer door. Todor rent richting de bal. Todor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santuracchio 50%, arianna 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Santuracchio - arianna 0:0