Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFUFU.VB AzzurriDreamTeam
Geppo Tactiek 352 STRETTO
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Bazmek is nu in balbezit. Tremonte rent richting de bal. Tremonte geeft een hoge lob. Alakoski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Madureira de bal. Maradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski onderschept slim de pass. Alakoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - AzzurriDreamTeam 1:0

8e minuut.
Menéndez passt de bal met de wreef. Ostrý bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrý probeert naar een medespeler te passen. Fatalski geeft een lange en hoge pass. Böttger maakt een snoekduik en kopt de bal. Moggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ehatamm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fatalski rent richting de bal. Fatalski passt de bal in één keer door. Menéndez met een sublieme pass. Ostrý geeft een hoge lob. Böttger krijgt zijn hoofd ertegen. Moggi bokst de bal weg.

14e minuut.
Tremonte rent richting de bal. Tremonte geeft de bal voor. Daar is Baccigalupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Alakoski is nu in balbezit. Alakoski probeert naar een medespeler te passen. Donida rent richting de bal. Donida schiet op doel. Silni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - AzzurriDreamTeam 2:0

27e minuut.
Candito probeert naar een medespeler te passen. Böttger rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Menéndez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Böttger springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tedaldi geeft de bal voor. Donida is nu in balbezit. Donida passt de bal met de wreef. Alakoski is nu in balbezit. Alakoski schiet op doel. Silni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tremonte rent richting de bal. Fatalski onderschept slim de pass. Fatalski probeert naar een medespeler te passen. Banay rent richting de bal. Banay haalt uit met een fantastische trap. Moggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bazmek passt de bal zonder na te denken. Alakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski passt de bal in één keer door. Donida rent richting de bal. Donida haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - AzzurriDreamTeam 3:0

43e minuut.
Quispe geeft de bal voor. Maradi probeert de bal aan de voet te houden. Baccigalupi is nu in balbezit. Alakoski onderschept slim de pass. Alakoski schiet op doel. Silni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tedaldi is nu in balbezit. Tedaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - AzzurriDreamTeam 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 37%, AzzurriDreamTeam 63%.
AFUFU.VB - AzzurriDreamTeam 4:0

47e minuut.
Fatalski passt de bal met de wreef. Menéndez speelt de bal door. Klungelig pakt Böttger de bal. Böttger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - AzzurriDreamTeam 4:1

50e minuut.
Knight geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tedaldi met de inworp. Bazmek geeft de bal voor. Donida maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - AzzurriDreamTeam 5:1

60e minuut.
Klungelig pakt Böttger de bal. Świątek geeft een hoge lob. Daar is Maradi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donida is nu in balbezit. Donida schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Alakoski rent richting de bal. Tedaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski rent richting de bal. Tedaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Donida raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khachikyan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Banay is nu in balbezit. Ehatamm is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ostrý geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Banay krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Alakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski rent richting de bal. Tedaldi rent richting de bal. Tedaldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Banay kopt de bal weg. Bazmek is nu in balbezit. Bazmek met een sublieme pass. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - AzzurriDreamTeam 6:1

81e minuut.
Bazmek speelt de bal door. Alakoski is nu in balbezit. Alakoski passt de bal met de wreef. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap. Silni bokst de bal weg.

84e minuut.
Ostrý geeft de bal voor. Menéndez speelt de bal door. Madureira probeert naar een medespeler te passen. Banay is nu in balbezit. Banay schiet op doel. Moggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Madureira geeft een hoge lob. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świątek. Świątek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 41%, AzzurriDreamTeam 59%.
AFUFU.VB - AzzurriDreamTeam 6:1