Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CB Real Bisalta
h2-divovero sp Tactiek nuova
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 32.7
excellent Schieten average
good Passen average
very good Verdedigen weak


7e minuut.
Ostuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostuni probeert naar een medespeler te passen. Athanasopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasopoulos schiet op doel. Rocklund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Real Bisalta 1:0

9e minuut.
Chierichini is nu in balbezit. Chierichini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kelderman de bal. Kelderman geeft een lange en hoge pass. Zerbini maakt een snoekduik en kopt de bal. Rocklund bokst de bal weg.

12e minuut.
Merlini rent richting de bal. Athanasopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasopoulos passt de bal in één keer door. Ostuni heeft problemen om de bal te vangen. Ostuni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chierichini rent richting de bal. Pontrelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kelderman. Kelderman krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Athanasopoulos is nu in balbezit. Ostuni is nu in balbezit. Ostuni probeert naar een medespeler te passen. Zerbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbini draait met de bal, schiet en ... Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chierichini passt de bal in één keer door. Athanasopoulos is nu in balbezit. Merlini is nu in balbezit. Athanasopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasopoulos haalt uit met een fantastische trap. Rocklund bokst de bal weg. Ostuni rent richting de bal. Ostuni schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Real Bisalta 2:0

32e minuut.
Klungelig pakt Menegazzo de bal. Chierichini onderschept slim de pass. Chierichini probeert naar een medespeler te passen. Ostuni rent richting de bal. Ostuni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CB 39%, Real Bisalta 61%.
FC CB - Real Bisalta 2:0

46e minuut.
Hajduković passt de bal zonder na te denken. Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos passt de bal zonder na te denken. Zerbini rent richting de bal. Zerbini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kelderman met de inworp. Daar is Athanasopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Athanasopoulos passt de bal met de wreef. Chierichini is nu in balbezit. Chierichini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zeoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman onderschept slim de pass. Kelderman geeft een lange en hoge pass. Ostuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostuni draait met de bal, schiet en ... Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Real Bisalta 3:0

66e minuut.
Chierichini verovert de bal door een tackle van achteren. Chierichini passt de bal zonder na te denken. Ostuni is nu in balbezit. Ostuni draait met de bal, schiet en ... Rocklund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Real Bisalta 4:0

68e minuut.
Rouiched geeft de bal voor. Chierichini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chierichini passt de bal in één keer door. Ostuni is nu in balbezit. Ostuni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman speelt de bal door. Zerbini is nu in balbezit. Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hajduković speelt de bal door. Chierichini is nu in balbezit. Chierichini met een sublieme pass. Ostuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostuni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Hajduković met een sublieme pass. Chierichini bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegazzo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Menegazzo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Ostuni rent richting de bal. Zerbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Real Bisalta 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CB 42%, Real Bisalta 58%.
FC CB - Real Bisalta 5:0