Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bisalta FC CB
nuova Tactiek h2-divovero sp
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
34 gemiddelde waardering 44.4
matig Schieten formidabel
matig Passen matig
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Chierichini heeft problemen om de bal te vangen. Chierichini passt de bal in één keer door. Zerbini is nu in balbezit. Kuperus rent richting de bal. Kuperus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - FC CB 0:1

3e minuut.
Kelderman probeert de bal aan de voet te houden. Hajduković probeert naar een medespeler te passen. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman geeft de bal voor. Zerbini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ostuni rent richting de bal. Ostuni schiet op doel. Amati probeert de bal aan de voet te houden. Zerbini is nu in balbezit. Zerbini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chierichini rent richting de bal. Met opzet legt Zeoli zijn tegenspeler op de grond. Chierichini raakt geblesseerd tijdens het duel. Hajduković met een snel genomen vrije trap. Zerbini is nu in balbezit. Zerbini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - FC CB 0:2

27e minuut.
Klungelig pakt Zerbini de bal. Pierluca onderschept slim de pass. Kuperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbini rent richting de bal. Zerbini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ostuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman rent richting de bal. Kelderman speelt de bal door. Zerbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Pierluca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierluca passt de bal met de wreef. Pascolla heeft problemen om de bal te vangen. Kuperus rent richting de bal. Kuperus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chierichini speelt de bal door. Hajduković geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cunegatti de bal. Zerbini is nu in balbezit. Zerbini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 65%, FC CB 35%.
Real Bisalta - FC CB 0:2

47e minuut.
Kelderman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cunegatti de bal. Zerbini is nu in balbezit. Zerbini haalt uit met een fantastische trap. Rocklund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeoli geeft een lange en hoge pass. Kuperus is nu in balbezit. Kuperus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - FC CB 0:3

60e minuut.
Muriglio passt de bal met de wreef. Frick is nu in balbezit. Frick geeft een lange en hoge pass. Kuperus rent richting de bal. Kuperus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kelderman probeert de bal met de borst te controleren. Merlini rent richting de bal. Merlini geeft een lange en hoge pass. Hajduković geeft een hoge lob. Zerbini krijgt zijn hoofd ertegen. Rocklund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hajduković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduković passt de bal zonder na te denken. Chierichini met een sublieme pass. Kuperus is nu in balbezit. Kuperus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ostuni met een sublieme pass. Chierichini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pascolla. Chierichini raakt geblesseerd tijdens het duel. Kelderman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 60%, FC CB 40%.
Real Bisalta - FC CB 0:3