Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arianna FC CB
Larghi Tactiek h2-divovero sp
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 47.5
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Gorawski geeft een lange en hoge pass. Frick heeft problemen om de bal te vangen. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - FC CB 1:0

11e minuut.
Turba is nu in balbezit. Hajduković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turba legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Szmulewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - FC CB 2:0

15e minuut.
Atasie passt de bal met de wreef. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński geeft een hoge lob. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap. Szmulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Przybyliński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frick. Przybyliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arriaga met een snel genomen vrije trap. Turba maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Şerb geeft een hoge lob. Frick probeert de bal met de borst te controleren. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński draait met de bal, schiet en ... Szmulewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gorawski is nu in balbezit. Gorawski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Atasie de bal. Turba rent richting de bal. Turba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - FC CB 3:0

33e minuut.
Łukowski geeft een hoge lob. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga passt de bal zonder na te denken. Todor is nu in balbezit. Todor draait met de bal, schiet en ... Szmulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Gorawski rent richting de bal. Gorawski geeft een hoge lob. Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński geeft een lange en hoge pass. Turba springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Todor raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorawski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Przybyliński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 16%, FC CB 84%.
arianna - FC CB 3:0

48e minuut.
Ostuni verovert de bal door een tackle van achteren. Andrieş onderschept slim de pass. Andrieş geeft een hoge lob. Turba rent richting de bal. Turba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łukowski de bal. Todor rent richting de bal. Todor schiet op doel. Szmulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb geeft de bal voor. Turba rent richting de bal. Turba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rouiched de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Arriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga speelt de bal door. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński geeft een lange en hoge pass. Turba krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alemano komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şerb rent richting de bal. Şerb geeft een lange en hoge pass. Przybyliński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Inworp. Lapertosa komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Todor kopt de bal weg. Laiolo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lapertosa. Lapertosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 21%, FC CB 79%.
arianna - FC CB 3:0