Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFUFU.VB Babilonia Terme
Geppo Tactiek superbarozzi
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten outstanding
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Ehatamm geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Leeuwen met een snelle inworp. Metodiev rent richting de bal. Metodiev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Aliukaj rent richting de bal. Dyrstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk begaat een overtreding. Ratajczyk krijgt een gele kaart. Dyrstad raakt geblesseerd tijdens het duel. van Leeuwen met een snel genomen vrije trap. Dyrstad maakt een snoekduik en kopt de bal. Moggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Klungelig pakt van Leeuwen de bal. van Leeuwen geeft de bal voor. Ratajczyk controleert de bal met de borst. Dyrstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Babilonia Terme 0:1

16e minuut.
van Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Leeuwen geeft de bal voor. Ratajczyk kopt de bal weg. Aliukaj heeft problemen om de bal te vangen. Aliukaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Racaniello geeft de bal voor. Dyrstad krijgt zijn hoofd ertegen. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap. Moggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Babilonia Terme 0:2

20e minuut.
Racaniello geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk controleert de bal met de borst. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Babilonia Terme 0:3

21e minuut.
van Leeuwen is nu in balbezit. van Leeuwen geeft de bal voor. Aliukaj kopt de bal weg. Dyrstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad haalt uit met een fantastische trap. Moggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Alakoski passt de bal zonder na te denken. Tedaldi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olszański. Tedaldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tremonte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olszański heeft problemen om de bal te vangen. Alakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Babilonia Terme 1:3

27e minuut.
Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj passt de bal zonder na te denken. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad draait met de bal, schiet en ... Ehatamm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Vujković passt de bal in één keer door. Aliukaj heeft problemen om de bal te vangen. Aliukaj passt de bal zonder na te denken. Dyrstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Babilonia Terme 1:4

34e minuut.
Moggi trapt de bal weg van het doel. Vujković kopt de bal weg. Battaglia heeft problemen om de bal te vangen. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap. Moggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Wiede onderschept slim de pass. Alakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Alakoski probeert naar een medespeler te passen. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona haalt uit met een fantastische trap. Kontoleon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Vujković passt de bal met de wreef. van Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Leeuwen geeft de bal voor. Dyrstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vujković onderschept slim de pass. Vujković geeft een lange en hoge pass. Dyrstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dyrstad is nu in balbezit. Tremonte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dyrstad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tremonte speelt de bal door. Dyrstad kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Moggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 65%, Babilonia Terme 35%.
AFUFU.VB - Babilonia Terme 1:4

48e minuut.
Racaniello neemt de hoekschop. Dyrstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dyrstad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dyrstad neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Babilonia Terme 1:5

49e minuut.
Daar is Tedaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tedaldi passt de bal met de wreef. Battaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moggi bokst de bal weg. Moggi speelt de bal door. Vujković kopt de bal weg. Battaglia probeert de bal met de borst te controleren. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wiede geeft een hoge lob. van Leeuwen met een sublieme pass. Klungelig pakt Ehatamm de bal. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap. Moggi bokst de bal weg.

65e minuut.
Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj onderschept slim de pass. Aliukaj passt de bal met de wreef. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Babilonia Terme 1:6

77e minuut.
Inworp. Chitiva komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Vujković rent richting de bal. Vujković speelt de bal door. Racaniello rent richting de bal. Racaniello geeft een hoge lob. Chitiva maakt een snoekduik en kopt de bal. Moggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Olszański geeft de bal voor. van Leeuwen rent richting de bal. van Leeuwen passt de bal zonder na te denken. Chitiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitiva schiet op doel. Moggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
van Leeuwen probeert naar een medespeler te passen. Aliukaj is nu in balbezit. Klungelig pakt Aliukaj de bal. Aliukaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 70%, Babilonia Terme 30%.
AFUFU.VB - Babilonia Terme 1:6