Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AzzurriDreamTeam alkmaar90
352 STRETTO Tactiek 442v2M
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.9 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten very good
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Menéndez rent richting de bal. Filogamo onderschept slim de pass. Filogamo geeft een hoge lob. Kružević probeert de bal met de borst te controleren. Paraviso speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šilininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilininkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - alkmaar90 0:1

12e minuut.
Kružević kopt de bal weg. Kružević is nu in balbezit. Baccigalupi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baccigalupi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Puc onderschept slim de pass. Filogamo met een sublieme pass. Okoński probeert naar een medespeler te passen. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte draait met de bal, schiet en ... Silni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Paraviso is nu in balbezit. Paraviso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kružević de bal. Kružević geeft een hoge lob. Šilininkas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Puc de bal. Böttger is nu in balbezit. Puc begaat een overtreding. Puc krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Klungelig pakt Madureira de bal. Filogamo rent richting de bal. Filogamo geeft een hoge lob. Kružević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kružević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kružević met een sublieme pass. Caronte is nu in balbezit. Caronte passt de bal zonder na te denken. Šilininkas rent richting de bal. Šilininkas schiet op doel. Silni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Chałbiński is nu in balbezit. Chałbiński met een sublieme pass. Kružević rent richting de bal. Kružević geeft de bal voor. Caronte krijgt zijn hoofd ertegen. Silni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 57%, alkmaar90 43%.
AzzurriDreamTeam - alkmaar90 0:1

46e minuut.
Banay heeft problemen om de bal te vangen. Svansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Banay onderschept slim de pass. Banay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chałbiński speelt de bal door. Kružević rent richting de bal. Kružević met een sublieme pass. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Svansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatalski begaat een overtreding. Svansson raakt geblesseerd tijdens het duel. Buza komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Paraviso geeft een hoge lob. Maradi kopt de bal weg. Paraviso is nu in balbezit. Paraviso geeft een lange en hoge pass. Caronte krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Böttger rent richting de bal. Böttger schiet op doel. Baderschneider probeert de bal aan de voet te houden. Caronte rent richting de bal. Caronte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Filogamo kopt de bal weg. Paraviso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kružević de bal. Kružević geeft de bal voor. Caronte krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

90e minuut.
Filogamo kopt de bal weg. Baccigalupi rent richting de bal. Kružević verovert de bal door een tackle van achteren. Kružević geeft een hoge lob. Buza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 67%, alkmaar90 33%.
AzzurriDreamTeam - alkmaar90 0:1