Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alkmaar90 AzzurriDreamTeam
442v2M Tactiek 352 STRETTO
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 46.1
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Paraviso rent richting de bal. Alioti is nu in balbezit. Kružević onderschept slim de pass. Kružević geeft een hoge lob. Šilininkas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chałbiński onderschept slim de pass. Chałbiński geeft een hoge lob. Kružević geeft de bal voor. Caronte maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - AzzurriDreamTeam 1:0

15e minuut.
Okoński onderschept slim de pass. Okoński passt de bal in één keer door. Kružević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kružević geeft een hoge lob. Caronte springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Šilininkas passt de bal met de wreef. Kružević met een sublieme pass. Daar is Caronte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caronte draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maradi de bal onder controle te krijgen. Silni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Knight probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Okoński neemt de hoekschop. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte draait met de bal, schiet en ... Silni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kružević rent richting de bal. Kružević passt de bal met de wreef. Šilininkas rent richting de bal. Šilininkas haalt uit met een fantastische trap. Silni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - AzzurriDreamTeam 2:0

30e minuut.
Knight met een sublieme pass. Kružević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kružević probeert naar een medespeler te passen. Šilininkas is nu in balbezit. Šilininkas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Paraviso met een sublieme pass. Kružević rent richting de bal. Kružević geeft een lange en hoge pass. Caronte maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

39e minuut.
Baderschneider geeft een lange en hoge pass. Paraviso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baccigalupi de bal. Šilininkas is nu in balbezit. Šilininkas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur passt de bal met de wreef. Kružević speelt de bal door. Šilininkas is nu in balbezit. Šilininkas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nizzetto rent richting de bal. Nizzetto passt de bal met de wreef. Guiro met een sublieme pass. Banay is nu in balbezit. Banay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 34%, AzzurriDreamTeam 66%.
alkmaar90 - AzzurriDreamTeam 2:0

61e minuut.
Silni met een harde bal richting middenveld. Chałbiński kopt de bal weg. Baccigalupi is nu in balbezit. Caronte verovert de bal door een tackle van achteren. Caronte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Szczur met een snelle inworp. Ostrý is nu in balbezit. Paraviso verovert de bal door een tackle van achteren. Paraviso geeft een hoge lob. Šilininkas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - AzzurriDreamTeam 3:0

71e minuut.
Paraviso passt de bal in één keer door. Kružević heeft problemen om de bal te vangen. Kružević passt de bal in één keer door. Caronte is nu in balbezit. Caronte schiet op doel. Silni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Maradi probeert naar een medespeler te passen. Paraviso is nu in balbezit. Paraviso passt de bal in één keer door. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso probeert naar een medespeler te passen. Kružević rent richting de bal. Kružević geeft een hoge lob. Caronte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kružević rent richting de bal. Kružević speelt de bal door. Šilininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilininkas schiet op doel. Silni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - AzzurriDreamTeam 4:0

89e minuut.
Kružević met een sublieme pass. Caronte rent richting de bal. Caronte probeert naar een medespeler te passen. Šilininkas rent richting de bal. Šilininkas draait met de bal, schiet en ... Silni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 35%, AzzurriDreamTeam 65%.
alkmaar90 - AzzurriDreamTeam 4:0