Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bisalta Real Santuracchio
nuova Tactiek babilonia_back2
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.9 gemiddelde waardering 50.8
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Amati geeft een hoge lob. Micaletti kopt de bal weg. Seppälä heeft problemen om de bal te vangen. Muriglio rent richting de bal. Muriglio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Daar is Merlini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dolecki speelt de bal door. Inutile bereikt de bal nog maar net als eerste. Inutile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Real Santuracchio 0:1

9e minuut.
Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegatti begaat een overtreding. Dolecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şahinbay met een snel genomen vrije trap. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Micaletti verovert de bal door een tackle van achteren. Siegenthaler onderschept slim de pass. Siegenthaler geeft de bal voor. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zeoli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şahinbay de bal. Zeoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zeoli krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bratianu geeft een hoge lob. Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar met een sublieme pass. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki schiet op doel. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pierluca kopt de bal weg. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Magyar passt de bal met de wreef. Dolecki rent richting de bal. Magyar rent richting de bal. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Cunegatti geeft een lange en hoge pass. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarenga geeft een hoge lob. Dolecki rent richting de bal. Dolecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Zeoli de bal. Inutile bereikt de bal nog maar net als eerste. Inutile met een sublieme pass. Dolecki rent richting de bal. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Cunegatti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Magyar met de inworp. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Merlini geeft een hoge lob. Muriglio is nu in balbezit. Şahinbay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şahinbay krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Magyar rent richting de bal. Magyar geeft de bal voor. Daar is Inutile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inutile draait met de bal, schiet en ... Daar is Cunegatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Real Santuracchio 0:2

41e minuut.
Şahinbay speelt de bal door. Magyar rent richting de bal. Magyar passt de bal in één keer door. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cunegatti rent richting de bal. Magyar verovert de bal door een tackle van achteren. Magyar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rocklund met een harde bal richting middenveld. Magyar is nu in balbezit. Magyar haalt uit met een fantastische trap. Rocklund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Muriglio is nu in balbezit. Inutile verovert de bal door een tackle van achteren. Inutile passt de bal zonder na te denken. Dolecki rent richting de bal. Dolecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Real Santuracchio 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 67%, Real Santuracchio 33%.
Real Bisalta - Real Santuracchio 0:3

46e minuut.
Chaouchi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Chaouchi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeoli. Chaouchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şahinbay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dolecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magyar rent richting de bal. Magyar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Real Santuracchio 0:4

49e minuut.
Amati bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar verovert de bal door een tackle van achteren. Merlini bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar verovert de bal door een tackle van achteren. Magyar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Merlini bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar verovert de bal door een tackle van achteren. Magyar passt de bal met de wreef. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Zeoli speelt de bal door. Seppälä geeft een lange en hoge pass. Magyar is nu in balbezit. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi schiet op doel. Rocklund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magyar rent richting de bal. Magyar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Magyar heeft problemen om de bal te vangen. Magyar passt de bal in één keer door. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... Rocklund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Real Santuracchio 0:5

79e minuut.
Cunegatti verovert de bal door een tackle van achteren. Cunegatti speelt de bal door. Merlini probeert naar een medespeler te passen. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki schiet op doel. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Real Santuracchio 0:6

82e minuut.
Alvarenga passt de bal zonder na te denken. Magyar is nu in balbezit. Magyar geeft een lange en hoge pass. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... Rocklund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... Rocklund maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Real Santuracchio 0:7

87e minuut.
Seppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppälä geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Magyar de bal. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 72%, Real Santuracchio 28%.
Real Bisalta - Real Santuracchio 0:7