Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Santuracchio Real Bisalta
4-1-2-1-2_new Tactiek nuova
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
45.6 gemiddelde waardering 34.4
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Díaz Caro probeert naar een medespeler te passen. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki passt de bal in één keer door. Aufdenblatten is nu in balbezit. Aufdenblatten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Verbouw is nu in balbezit. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki passt de bal met de wreef. Aufdenblatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdenblatten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pascolla rent richting de bal. Pascolla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chaouchi met een snelle inworp. Verbouw geeft de bal voor. Rocklund bokst de bal weg.

12e minuut.
Díaz Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Caro speelt de bal door. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki schiet op doel. Rocklund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - Real Bisalta 1:0

14e minuut.
Díaz Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Caro met een sublieme pass. Verbouw probeert naar een medespeler te passen. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki schiet op doel. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kieftenbeld speelt de bal door. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlini speelt de bal door. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zeoli speelt de bal door. Pontrelli rent richting de bal. Pontrelli geeft een hoge lob. Muriglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Seppälä geeft een hoge lob. Amati kopt de bal weg. Klungelig pakt Bratianu de bal. Pontrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontrelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santuracchio 34%, Real Bisalta 66%.
Real Santuracchio - Real Bisalta 1:0

46e minuut.
Bratianu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bratianu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balyan geeft een hoge lob. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Balyan rent richting de bal. Balyan geeft een hoge lob. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki schiet op doel. Rocklund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Verbouw speelt de bal door. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi passt de bal in één keer door. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki schiet op doel. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cunegatti kopt de bal weg. Dolecki rent richting de bal. Dolecki geeft de bal voor. Aufdenblatten is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Aufdenblatten is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - Real Bisalta 2:0

80e minuut.
Cunegatti onderschept slim de pass. Cunegatti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaouchi met een snelle inworp. Verbouw geeft de bal voor. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aufdenblatten springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - Real Bisalta 3:0

87e minuut.
Balyan onderschept slim de pass. Balyan geeft de bal voor. Aufdenblatten rent richting de bal. Aufdenblatten schiet op doel. Rocklund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - Real Bisalta 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santuracchio 33%, Real Bisalta 67%.
Real Santuracchio - Real Bisalta 4:0