Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CB Babilonia Terme
h2-divovero sp Tactiek superbarozzi
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
45.3 gemiddelde waardering 52.2
good Schieten adequate
average Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Havelock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Havelock. Havelock krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Chierichini met een sublieme pass. Bilica rent richting de bal. Racaniello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Racaniello krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ewiak geeft een hoge lob. Inworp. Bilica met de inworp. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman geeft een lange en hoge pass. Kontoleon bokst de bal weg.

19e minuut.
Atasie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Racaniello met een snelle inworp. Vujković geeft de bal voor. Wiede maakt een snoekduik en kopt de bal. Szmulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
van Leeuwen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gusinu komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Bilica kan de bal niet met de borst controleren. Vujković geeft een hoge lob. Wiede is nu in balbezit. Wiede schiet op doel. Szmulewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Babilonia Terme 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CB 48%, Babilonia Terme 52%.
FC CB - Babilonia Terme 0:1

47e minuut.
Metodiev passt de bal in één keer door. Gusinu rent richting de bal. Eremia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eremia krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chitiva komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wiede stond buitenspel. Udreanu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Chitiva is nu in balbezit. Eremia verovert de bal door een tackle van achteren. Szmulewicz is nu in balbezit. Wiede onderschept slim de pass. Wiede haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Racaniello geeft de bal voor. Szmulewicz speelt de bal door. Metodiev kopt de bal weg. Racaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Racaniello geeft de bal voor. Szmulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CB 66%, Babilonia Terme 34%.
FC CB - Babilonia Terme 0:1