Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arianna AFUFU.VB
Larghi Tactiek Geppo
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten adequate
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Alakoski is nu in balbezit. Andrieş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alakoski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bazmek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Grozdanić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - AFUFU.VB 0:1

12e minuut.
Przybyliński kopt de bal weg. Daar is Tremonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turba is nu in balbezit. Turba schiet op doel. Moggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
arianna - AFUFU.VB 1:1

20e minuut.
Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski probeert naar een medespeler te passen. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Alakoski passt de bal zonder na te denken. Tedaldi is nu in balbezit. Andrieş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andrieş is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Şerb is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şerb met een snelle inworp. Cigolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigolini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cigolini speelt de bal door. Turba rent richting de bal. Turba passt de bal in één keer door. Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ratajczyk trapt de bal weg van het doel. Arriaga kopt de bal weg. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba schiet op doel. Moggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gorawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khachikyan is nu in balbezit. Arriaga onderschept slim de pass. Arriaga geeft een hoge lob. Turba springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Khachikyan is nu in balbezit. Arriaga onderschept slim de pass. Arriaga met een sublieme pass. Daar is Turba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 31%, AFUFU.VB 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arianna - AFUFU.VB 1:1

49e minuut.
Quispe geeft een lange en hoge pass. Arriaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Ratajczyk de bal. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski passt de bal met de wreef. Przybyliński rent richting de bal. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şerb zal de hoekschop nemen. Gorawski kopt de bal weg. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba draait met de bal, schiet en ... Moggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Şerb speelt de bal door. Przybyliński is nu in balbezit. Arriaga speelt de bal door. Turba is nu in balbezit. Turba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cigolini passt de bal zonder na te denken. Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb passt de bal zonder na te denken. Turba rent richting de bal. Turba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Ehatamm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyliński geeft een hoge lob. Ehatamm speelt de bal door. Arriaga geeft een lange en hoge pass. Turba krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Şerb speelt de bal door. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Ehatamm geeft een hoge lob. Inworp. Şerb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cigolini rent richting de bal. Cigolini geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turba is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - AFUFU.VB 2:1

90e minuut.
Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb geeft een hoge lob. Gorawski met een sublieme pass. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba haalt uit met een fantastische trap. Moggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 36%, AFUFU.VB 64%.
arianna - AFUFU.VB 2:1