Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFUFU.VB arianna
Geppo Tactiek Larghi
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
32.4 gemiddelde waardering 58.4
average Schieten formidable
average Passen excellent
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Tremonte heeft problemen om de bal te vangen. Turba is nu in balbezit. Turba passt de bal in één keer door. Todor is nu in balbezit. Todor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński geeft de bal voor. Todor rent richting de bal. Todor draait met de bal, schiet en ... Cassinaia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - arianna 0:1

14e minuut.
Battaglia geeft de bal voor. Arriaga kopt de bal weg. Daar is Tremonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bohman onderschept slim de pass. Arriaga geeft een hoge lob. Battaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba onderschept slim de pass. Turba schiet op doel. Cassinaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Arriaga kan de bal niet met de borst controleren. Arriaga passt de bal zonder na te denken. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński geeft een lange en hoge pass. Alamanni kopt de bal weg. Cassinaia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Gorawski rent richting de bal. Gorawski geeft de bal voor. Todor is nu in balbezit. Todor draait met de bal, schiet en ... Cassinaia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - arianna 0:2

21e minuut.
Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski geeft een hoge lob. Turba maakt een snoekduik en kopt de bal. Cassinaia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - arianna 0:3

25e minuut.
Bohman speelt de bal door. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński geeft de bal voor. Turba krijgt zijn hoofd ertegen. Cassinaia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - arianna 0:4

28e minuut.
Inworp. Arriaga met een snelle inworp. Przybyliński geeft de bal voor. Turba is nu in balbezit. Turba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński geeft een hoge lob. Turba kopt de bal weg. Todor heeft problemen om de bal te vangen. Todor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski passt de bal zonder na te denken. Todor is nu in balbezit. Todor schiet op doel. Cassinaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - arianna 0:5

34e minuut.
Tremonte verovert de bal door een tackle van achteren. Tremonte geeft een lange en hoge pass. Arriaga kopt de bal weg. Todor is nu in balbezit. Todor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gorawski kopt de bal weg. Şerb is nu in balbezit. Şerb speelt de bal door. Turba is nu in balbezit. Turba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski geeft de bal voor. Turba springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - arianna 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 77%, arianna 23%.
AFUFU.VB - arianna 0:6

47e minuut.
Arriaga passt de bal zonder na te denken. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński met een sublieme pass. Turba rent richting de bal. Turba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Daar is Incardona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyliński geeft een hoge lob. Todor rent richting de bal. Todor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - arianna 0:7

51e minuut.
Ohlmeier met een sublieme pass. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski geeft de bal voor. Turba rent richting de bal. Turba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Şerb passt de bal zonder na te denken. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński speelt de bal door. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński geeft een lange en hoge pass. Todor heeft problemen om de bal te vangen. Todor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fiorentino is nu in balbezit. Bohman onderschept slim de pass. Bohman geeft een lange en hoge pass. Turba probeert de bal met de borst te controleren. Turba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Todor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Todor is nu in balbezit. Todor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - arianna 0:8

67e minuut.
Şerb rent richting de bal. Şerb passt de bal met de wreef. Daar is Gorawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorawski geeft de bal voor. Turba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Şerb met een sublieme pass. Gorawski rent richting de bal. Gorawski geeft de bal voor. Turba krijgt zijn hoofd ertegen. Cassinaia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - arianna 0:9

71e minuut.
Fiorentino rent richting de bal. Turba rent richting de bal. Turba passt de bal in één keer door. Todor rent richting de bal. Todor schiet op doel. Cassinaia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Turba met een sublieme pass. Gorawski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tremonte ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tremonte naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gorawski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Turba kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cassinaia trapt de bal weg. Arriaga kopt de bal weg. Turba is nu in balbezit. Turba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Todor heeft problemen om de bal te vangen. Gorawski rent richting de bal. Gorawski passt de bal zonder na te denken. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba draait met de bal, schiet en ... Cassinaia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Arriaga geeft de bal voor. Daar is Battaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Bohman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiorentino met de inworp. Gautero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautero geeft de bal voor. Grozdanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Laiolo met de inworp. Şerb probeert naar een medespeler te passen. Todor rent richting de bal. Todor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - arianna 0:10

84e minuut.
Marucco passt de bal zonder na te denken. Gautero is nu in balbezit. Turba verovert de bal door een tackle van achteren. Turba haalt uit met een fantastische trap. Cassinaia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - arianna 0:11

87e minuut.
Savia verovert de bal door een tackle van achteren. Savia passt de bal in één keer door. Marucco heeft problemen om de bal te vangen. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Cassinaia trapt de bal weg van het doel. Şerb kopt de bal weg. Todor kan de bal niet met de borst controleren. Todor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Arriaga met een sublieme pass. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński geeft een hoge lob. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap. Cassinaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Przybyliński neemt de hoekschop. Turba rent richting de bal. Turba draait met de bal, schiet en ... Cassinaia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - arianna 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 79%, arianna 21%.
AFUFU.VB - arianna 0:12