Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AzzurriDreamTeam Real Santuracchio
352 STRETTO Tactiek try
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 56
good Schieten excellent
very good Passen good
good Verdedigen very good


9e minuut.
Şahinbay rent richting de bal. Baccigalupi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magyar. Magyar krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Guevara controleert de bal met de borst. Inutile verovert de bal door een tackle van achteren. Inutile passt de bal met de wreef. Daar is Raftopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raftopoulos haalt uit met een fantastische trap. Silni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Inutile geeft een lange en hoge pass. Daar is Raftopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raftopoulos haalt uit met een fantastische trap. Maradi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Gianasi geeft een hoge lob. Inutile bereikt de bal nog maar net als eerste. Inutile passt de bal met de wreef. Raftopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Raftopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Banay heeft problemen om de bal te vangen. Alvarenga is nu in balbezit. Met opzet legt Guiro zijn tegenspeler op de grond. Guiro krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Raftopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Raftopoulos passt de bal met de wreef. Magyar rent richting de bal. Magyar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ostrý is nu in balbezit. Ostrý passt de bal met de wreef. Banay rent richting de bal. Banay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Maradi kopt de bal weg. Inutile is nu in balbezit. Inutile geeft een hoge lob. Magyar is nu in balbezit. Magyar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raftopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Real Santuracchio 0:1

44e minuut.
Nizzetto is nu in balbezit. Inutile onderschept slim de pass. Inutile met een sublieme pass. Raftopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Raftopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Real Santuracchio 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 63%, Real Santuracchio 37%.
AzzurriDreamTeam - Real Santuracchio 0:2

54e minuut.
Iwaszko met een sublieme pass. Şahinbay is nu in balbezit. Met opzet legt Candito zijn tegenspeler op de grond. Candito krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Şahinbay geeft een lange en hoge pass. Raftopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Inutile is nu in balbezit. Inutile draait met de bal, schiet en ... Silni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Iwaszko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bratianu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay probeert naar een medespeler te passen. Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar schiet op doel. Silni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Real Santuracchio 0:3

70e minuut.
Pieniążek is nu in balbezit. Guiro onderschept slim de pass. Guiro geeft een hoge lob. Böttger rent richting de bal. Böttger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Díaz Caro speelt de bal door. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Magyar de bal. Magyar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bratianu rent richting de bal. Bratianu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Knight de bal. Raftopoulos is nu in balbezit. Raftopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Raftopoulos is nu in balbezit. Raftopoulos geeft een lange en hoge pass. Baccigalupi kopt de bal weg. Klungelig pakt Knight de bal. Inutile geeft een lange en hoge pass. Silni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal met de wreef. Gianasi onderschept slim de pass. Böttger is nu in balbezit. Böttger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 57%, Real Santuracchio 43%.
AzzurriDreamTeam - Real Santuracchio 0:3