Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alkmaar90 Real Bisalta
433v3 Tactiek nuova
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 32.1
solide Schieten matig
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


13e minuut.
Svansson verovert de bal door een tackle van achteren. Svansson geeft een lange en hoge pass. Caronte is nu in balbezit. Caronte haalt uit met een fantastische trap. Rocklund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Real Bisalta 1:0

16e minuut.
Amati is nu in balbezit. Kružević onderschept slim de pass. Kružević met een sublieme pass. Klungelig pakt Jara de bal. Jara schiet op doel. Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paraviso zal de hoekschop nemen. Jara kopt de bal weg. Rocklund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Chałbiński probeert naar een medespeler te passen. Caronte rent richting de bal. Caronte geeft een lange en hoge pass. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara schiet op doel. Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Pierluca geeft een hoge lob. Inworp. Paraviso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jara is nu in balbezit. Jara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Daar is Amati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kružević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kružević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buza de bal. Buza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Paraviso passt de bal in één keer door. Baderschneider heeft problemen om de bal te vangen. Baderschneider geeft de bal voor. Caronte rent richting de bal. Caronte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Chałbiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso geeft de bal voor. Caronte springt en kopt de bal. Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Real Bisalta 2:0

35e minuut.
Kružević is nu in balbezit. Kružević passt de bal met de wreef. Caronte rent richting de bal. Caronte haalt uit met een fantastische trap. Rocklund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Real Bisalta 3:0

38e minuut.
Kružević is nu in balbezit. Kružević passt de bal met de wreef. Caronte is nu in balbezit. Caronte geeft een lange en hoge pass. Jara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Real Bisalta 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 26%, Real Bisalta 74%.
alkmaar90 - Real Bisalta 4:0

46e minuut.
Amati speelt de bal door. Caronte rent richting de bal. Caronte passt de bal met de wreef. Buza rent richting de bal. Buza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Puc rent richting de bal. Puc geeft een hoge lob. Cunegatti is nu in balbezit. Caronte onderschept slim de pass. Caronte schiet op doel. Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kružević passt de bal met de wreef. Paraviso rent richting de bal. Paraviso passt de bal zonder na te denken. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Real Bisalta 5:0

68e minuut.
Paraviso passt de bal met de wreef. Jara is nu in balbezit. Pierluca begaat een overtreding. Jara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chałbiński komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Micaletti de bal. Chałbiński is nu in balbezit. Chałbiński geeft een lange en hoge pass. Caronte is nu in balbezit. Caronte haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Real Bisalta 6:0

71e minuut.
Zeoli rent richting de bal. Paraviso onderschept slim de pass. Paraviso speelt de bal door. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Paraviso met een sublieme pass. Jara is nu in balbezit. Jara probeert naar een medespeler te passen. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chałbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chałbiński speelt de bal door. Caronte speelt de bal door. Buza rent richting de bal. Buza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Amati passt de bal in één keer door. Paraviso rent richting de bal. Paraviso passt de bal in één keer door. Jara is nu in balbezit. Jara haalt uit met een fantastische trap. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 25%, Real Bisalta 75%.
alkmaar90 - Real Bisalta 6:0