Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bisalta alkmaar90
nuova Tactiek 433v3
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
30.6 gemiddelde waardering 52.1
average Schieten good
average Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Puc passt de bal met de wreef. Kružević met een sublieme pass. Buza is nu in balbezit. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte passt de bal zonder na te denken. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Buza is nu in balbezit. Buza speelt de bal door. Caronte heeft problemen om de bal te vangen. Caronte schiet op doel. Rocklund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - alkmaar90 0:1

9e minuut.
Pascolla rent richting de bal. Pascolla geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Amati de bal onder controle te krijgen. Buza is nu in balbezit. Buza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kružević speelt de bal door. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegatti rent richting de bal. Jara onderschept slim de pass. Jara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - alkmaar90 0:2

25e minuut.
Paraviso probeert naar een medespeler te passen. Chałbiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Merlini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - alkmaar90 0:3

30e minuut.
Amati is nu in balbezit. Caronte verovert de bal door een tackle van achteren. Caronte probeert naar een medespeler te passen. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. DeGraw komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 75%, alkmaar90 25%.
Real Bisalta - alkmaar90 0:3

47e minuut.
Paraviso speelt de bal door. Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara passt de bal in één keer door. Caronte rent richting de bal. Caronte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
DeGraw probeert naar een medespeler te passen. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte passt de bal in één keer door. Buza heeft problemen om de bal te vangen. Buza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rocklund trapt de bal weg. Kružević kopt de bal weg. Buza rent richting de bal. Buza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kružević bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kružević. Kružević krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Buza rent richting de bal. Buza probeert naar een medespeler te passen. Caronte rent richting de bal. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cunegatti onderschept slim de pass. Cunegatti probeert naar een medespeler te passen. Barrier rent richting de bal. Muriglio onderschept slim de pass. Muriglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 73%, alkmaar90 27%.
Real Bisalta - alkmaar90 0:3