Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AzzurriDreamTeam arianna
352 STRETTO Tactiek Larghi
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 59.3
redelijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bojarčuk met een sublieme pass. Daar is Gorawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candito probeert naar een medespeler te passen. Guiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiro geeft een lange en hoge pass. Grozdanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Cigolini rent richting de bal. Cigolini passt de bal in één keer door. Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb geeft de bal voor. Gorawski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb passt de bal zonder na te denken. Gorawski probeert naar een medespeler te passen. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - arianna 0:1

18e minuut.
Cigolini passt de bal zonder na te denken. Şerb heeft problemen om de bal te vangen. Şerb met een sublieme pass. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - arianna 0:2

32e minuut.
Turba is nu in balbezit. Turba passt de bal zonder na te denken. Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb geeft een hoge lob. Turba krijgt zijn hoofd ertegen. Silni bokst de bal weg. Klungelig pakt Baccigalupi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - arianna 0:3

42e minuut.
Przybyliński passt de bal in één keer door. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski met een sublieme pass. Turba rent richting de bal. Turba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gorawski is nu in balbezit. Gorawski geeft de bal voor. Klungelig pakt Madureira de bal. Turba is nu in balbezit. Turba schiet op doel. Silni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - arianna 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 65%, arianna 35%.
AzzurriDreamTeam - arianna 0:4

51e minuut.
Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Gorawski heeft problemen om de bal te vangen. Baccigalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski verovert de bal door een tackle van achteren. Gorawski haalt uit met een fantastische trap. Silni bokst de bal weg.

56e minuut.
Ostrý bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrý passt de bal in één keer door. Banay is nu in balbezit. Banay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - arianna 1:4

63e minuut.
Klungelig pakt Knight de bal. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński passt de bal met de wreef. Daar is Turba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski passt de bal in één keer door. Turba rent richting de bal. Turba haalt uit met een fantastische trap. Silni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga passt de bal in één keer door. Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb heeft problemen om de bal te vangen. Şerb geeft een lange en hoge pass. Silni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Turba is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - arianna 1:5

76e minuut.
Şerb heeft problemen om de bal te vangen. Şerb speelt de bal door. Turba rent richting de bal. Turba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - arianna 1:6

78e minuut.
Bohman geeft een hoge lob. Şerb is nu in balbezit. Şerb met een sublieme pass. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap. Silni bokst de bal weg.

80e minuut.
Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński passt de bal zonder na te denken. Şerb rent richting de bal. Şerb geeft een hoge lob. Turba springt en kopt de bal. Silni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Cigolini speelt de bal door. Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb geeft de bal voor. Klungelig pakt Turba de bal. Turba schiet op doel. Silni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 79%, arianna 21%.
AzzurriDreamTeam - arianna 1:6