Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bisalta Babilonia Terme
nuova Tactiek superbarozzi
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 51.1
average Schieten outstanding
average Passen solid
average Verdedigen very good


1e minuut.
Metodiev speelt de bal door. Gusinu speelt de bal door. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap. Pierluca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Amati probeert de bal met de borst te controleren. Racaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Racaniello geeft de bal voor. Dyrstad is nu in balbezit. Dyrstad haalt uit met een fantastische trap. Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Vujković is nu in balbezit. Vujković geeft een lange en hoge pass. Daar is Amati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vujković geeft een hoge lob. Amati bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrstad haalt uit met een fantastische trap. Rocklund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Babilonia Terme 0:1

12e minuut.
Pontrelli probeert naar een medespeler te passen. Menegazzo heeft problemen om de bal te vangen. Vujković speelt de bal door. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Babilonia Terme 0:2

16e minuut.
Metodiev met een sublieme pass. Gusinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Plozner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plozner krijgt een gele kaart. Gusinu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gusinu kan niet meer verder spelen. Chitiva komt het veld opgelopen. Racaniello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dyrstad bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Dyrstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Babilonia Terme 0:3

23e minuut.
Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković geeft de bal voor. Aliukaj kopt de bal weg. Dyrstad is nu in balbezit. Dyrstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Racaniello met een sublieme pass. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Amati is nu in balbezit. Dyrstad verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrstad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ewiak met een sublieme pass. Daar is Wiede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiede geeft de bal voor. Aliukaj rent richting de bal. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Babilonia Terme 0:4

28e minuut.
Racaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Racaniello geeft een hoge lob. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad draait met de bal, schiet en ... Rocklund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Metodiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metodiev passt de bal met de wreef. Cunegatti is nu in balbezit. Dyrstad verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrstad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chitiva is nu in balbezit. Chitiva geeft de bal voor. Pierluca heeft problemen om de bal te vangen. Dyrstad is nu in balbezit. Dyrstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Babilonia Terme 0:5

43e minuut.
Menegazzo probeert de bal aan de voet te houden. Racaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Racaniello geeft een hoge lob. Dyrstad maakt een snoekduik en kopt de bal. Rocklund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Babilonia Terme 0:6

45e minuut.
Plozner geeft de bal voor. Inworp. Chitiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Metodiev is nu in balbezit. Metodiev geeft een hoge lob. Rocklund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pierluca heeft problemen om de bal te vangen. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Babilonia Terme 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 76%, Babilonia Terme 24%.
Real Bisalta - Babilonia Terme 0:7

54e minuut.
Chitiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeoli onderschept slim de pass. Zeoli speelt de bal door. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad draait met de bal, schiet en ... Rocklund bokst de bal weg. Aliukaj rent richting de bal. Aliukaj schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Aliukaj kopt de bal weg. Merlini heeft problemen om de bal te vangen. Plozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Babilonia Terme 0:8

62e minuut.
Racaniello is nu in balbezit. Racaniello geeft een hoge lob. Plozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad onderschept slim de pass. Dyrstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Babilonia Terme 0:9

66e minuut.
Racaniello geeft de bal voor. Cunegatti kopt de bal weg. Klungelig pakt Zeoli de bal. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Racaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Racaniello speelt de bal door. Dyrstad is nu in balbezit. Dyrstad draait met de bal, schiet en ... Pierluca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Perre komt het veld opgelopen. Racaniello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujković is nu in balbezit. Vujković geeft een hoge lob. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Racaniello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Dyrstad de bal. Dyrstad haalt uit met een fantastische trap. Rocklund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Babilonia Terme 0:10

74e minuut.
Zeoli rent richting de bal. Chitiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chitiva passt de bal zonder na te denken. Dyrstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vujković kopt de bal weg. Daar is Cunegatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitiva rent richting de bal. Chitiva draait met de bal, schiet en ... Rocklund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Babilonia Terme 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 66%, Babilonia Terme 34%.
Real Bisalta - Babilonia Terme 0:11