Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babilonia Terme Real Bisalta
superbarozzi Tactiek nuova
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 31.3
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Dyrstad met een sublieme pass. Vujković is nu in balbezit. Vujković passt de bal met de wreef. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zeoli bereikt de bal nog maar net als eerste. van Leeuwen verovert de bal door een tackle van achteren. van Leeuwen met een sublieme pass. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj speelt de bal door. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Bisalta 1:0

13e minuut.
Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković geeft de bal voor. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Bisalta 2:0

16e minuut.
van Leeuwen geeft een hoge lob. Cunegatti kopt de bal weg. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj geeft de bal voor. Dyrstad bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dyrstad is nu in balbezit. Dyrstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Bisalta 3:0

25e minuut.
Metodiev passt de bal in één keer door. van Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Leeuwen speelt de bal door. Dyrstad is nu in balbezit. Dyrstad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj draait met de bal, schiet en ... Rocklund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Bisalta 4:0

26e minuut.
van Leeuwen met een sublieme pass. Dyrstad heeft problemen om de bal te vangen. Merlini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merlini krijgt een gele kaart. Dyrstad roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dyrstad kan niet meer verder spelen. Chitiva komt het veld opgelopen. van Leeuwen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aliukaj springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rocklund met een harde bal richting middenveld. Racaniello kopt de bal weg. Chitiva heeft problemen om de bal te vangen. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Bisalta 5:0

35e minuut.
Pascolla geeft een hoge lob. Racaniello probeert de bal met de borst te controleren. Racaniello met een sublieme pass. Chitiva is nu in balbezit. Chitiva haalt uit met een fantastische trap. Rocklund bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Bisalta 6:0

36e minuut.
Vujković heeft problemen om de bal te vangen. Vujković speelt de bal door. Racaniello rent richting de bal. Racaniello geeft de bal voor. Chitiva maakt een snoekduik en kopt de bal. Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pontrelli rent richting de bal. Pontrelli geeft een lange en hoge pass. Muriglio is nu in balbezit. Muriglio schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 25%, Real Bisalta 75%.
Babilonia Terme - Real Bisalta 6:0

49e minuut.
van Leeuwen met een snelle inworp. Metodiev rent richting de bal. Metodiev geeft een lange en hoge pass. Chitiva is nu in balbezit. Chitiva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Metodiev passt de bal zonder na te denken. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj passt de bal met de wreef. Chitiva rent richting de bal. Chitiva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aliukaj rent richting de bal. Aliukaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Muriglio is nu in balbezit. Olszański onderschept slim de pass. Cao geeft een lange en hoge pass. Chitiva is nu in balbezit. Chitiva schiet op doel. Rocklund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Bisalta 7:0

53e minuut.
Cao passt de bal met de wreef. Chitiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegatti is nu in balbezit. Chitiva onderschept slim de pass. Chitiva schiet op doel. Rocklund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Bisalta 8:0

55e minuut.
Cunegatti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Racaniello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujković geeft een lange en hoge pass. Aliukaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Bisalta 9:0

59e minuut.
Racaniello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujković is nu in balbezit. Vujković passt de bal zonder na te denken. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Racaniello kopt de bal weg. Chitiva rent richting de bal. Chitiva met een sublieme pass. Aliukaj rent richting de bal. Aliukaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Bisalta 10:0

61e minuut.
Micaletti probeert naar een medespeler te passen. Muriglio heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Aliukaj zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aliukaj naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Olszański rent richting de bal. Olszański passt de bal met de wreef. van Leeuwen rent richting de bal. van Leeuwen geeft de bal voor. Chitiva bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
van Leeuwen rent richting de bal. van Leeuwen geeft de bal voor. Daar is Pierluca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitiva rent richting de bal. Chitiva haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Metodiev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van Leeuwen de bal. van Leeuwen geeft een hoge lob. Chitiva is nu in balbezit. Chitiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Bisalta 11:0

87e minuut.
Racaniello geeft een lange en hoge pass. Pierluca speelt de bal door. van Leeuwen geeft een lange en hoge pass. Chitiva krijgt zijn hoofd ertegen. Rocklund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Real Bisalta 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 13%, Real Bisalta 87%.
Babilonia Terme - Real Bisalta 12:0