Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Santuracchio FC CB
Baby_12_12_21 Tactiek h2-divovero sp
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
9 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 44.6
excellent Schieten good
good Passen average
good Verdedigen very good


1e minuut.
Pieniążek geeft de bal voor. Raftopoulos rent richting de bal. Atasie maakt een afschuwelijke overtreding. Atasie krijgt een gele kaart. Raftopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Raftopoulos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Bratianu rent richting de bal. Bratianu geeft een lange en hoge pass. Rouiched heeft problemen om de bal te vangen. Raftopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Raftopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inutile zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajduković probeert naar een medespeler te passen. Alvarenga speelt de bal door. Knioła probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szmulewicz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - FC CB 1:0

40e minuut.
Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay geeft de bal voor. Cywka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywka draait met de bal, schiet en ... Szmulewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - FC CB 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santuracchio 29%, FC CB 71%.
Real Santuracchio - FC CB 2:0

61e minuut.
Eremia is nu in balbezit. Hajduković rent richting de bal. Hajduković passt de bal zonder na te denken. Cywka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kelderman kopt de bal weg. Bilica rent richting de bal. Alvarenga begaat een overtreding. Alvarenga krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Inworp. Kuperus komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Alvarenga met een sublieme pass. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki passt de bal zonder na te denken. Cywka is nu in balbezit. Cywka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Atasie is nu in balbezit. Atasie geeft een hoge lob. Dolecki rent richting de bal. Dolecki geeft de bal voor. Raftopoulos rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman speelt de bal door. Rouiched rent richting de bal. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santuracchio 34%, FC CB 66%.
Real Santuracchio - FC CB 2:0