Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alkmaar90 AFUFU.VB
442v2M Tactiek Geppo
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 53.3
excellent Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Baderschneider geeft een hoge lob. Okoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoński passt de bal zonder na te denken. Šilininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilininkas draait met de bal, schiet en ... Moggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kružević rent richting de bal. Kružević geeft de bal voor. Šilininkas rent richting de bal. Šilininkas draait met de bal, schiet en ... Moggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Paraviso passt de bal zonder na te denken. Chałbiński is nu in balbezit. Chałbiński probeert naar een medespeler te passen. Šilininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilininkas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Šilininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte rent richting de bal. Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Šilininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilininkas draait met de bal, schiet en ... Moggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Tedaldi rent richting de bal. Alakoski rent richting de bal. Alakoski passt de bal zonder na te denken. Donida rent richting de bal. Donida schiet op doel. Gottesmacher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kružević speelt de bal door. Šilininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilininkas schiet op doel. Moggi probeert wanhopig de bal te grijpen. Ehatamm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - AFUFU.VB 1:0

20e minuut.
Ehatamm is nu in balbezit. Šilininkas verovert de bal door een tackle van achteren. Caronte rent richting de bal. Caronte schiet op doel. Moggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - AFUFU.VB 2:0

24e minuut.
Szczur speelt de bal door. Chałbiński controleert de bal met de borst. Chałbiński passt de bal in één keer door. Šilininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilininkas schiet op doel. Moggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tremonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tedaldi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Donida de bal. Donida haalt uit met een fantastische trap. Gottesmacher bokst de bal weg.

34e minuut.
Gottesmacher trapt de bal weg. Herzog kopt de bal weg. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedaldi onderschept slim de pass. Tedaldi schiet op doel. Gottesmacher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Paraviso met een sublieme pass. Kružević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kružević probeert naar een medespeler te passen. Šilininkas is nu in balbezit. Šilininkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 49%, AFUFU.VB 51%.
alkmaar90 - AFUFU.VB 2:0

46e minuut.
Chałbiński met een sublieme pass. Kružević is nu in balbezit. Tremonte begaat een overtreding. Tremonte krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Caronte passt de bal in één keer door. Paraviso is nu in balbezit. Paraviso passt de bal met de wreef. Šilininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilininkas draait met de bal, schiet en ... Moggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Alakoski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczur verovert de bal door een tackle van achteren. Svansson rent richting de bal. Tedaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Tedaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Moggi met een harde bal richting middenveld. Tedaldi is nu in balbezit. Svansson rent richting de bal. Tedaldi onderschept slim de pass. Tedaldi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Klungelig pakt Ehatamm de bal. Ehatamm geeft een hoge lob. Caronte probeert de bal aan de voet te houden. Caronte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Herzog zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donida bereikt de bal nog maar net als eerste. Baderschneider maakt een afschuwelijke overtreding. Donida roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Donida kan niet meer verder spelen. Khachikyan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Chałbiński passt de bal in één keer door. Okoński is nu in balbezit. Okoński geeft een lange en hoge pass. Kružević rent richting de bal. Kružević schiet op doel. Moggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Svansson onderschept slim de pass. Chałbiński speelt de bal door. Ehatamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilininkas verovert de bal door een tackle van achteren. Šilininkas draait met de bal, schiet en ... Moggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 44%, AFUFU.VB 56%.
alkmaar90 - AFUFU.VB 2:0