Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFUFU.VB alkmaar90
Geppo Tactiek 442v2M
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
51 gemiddelde waardering 58.5
adequate Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Baderschneider geeft de bal voor. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremonte begaat een overtreding. Tremonte krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Tremonte met een sublieme pass. Bazmek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puc. Puc krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Baderschneider rent richting de bal. Baderschneider geeft de bal voor. Quispe kopt de bal weg. Ehatamm probeert de bal met de borst te controleren. Šilininkas is nu in balbezit. Moggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šilininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilininkas schiet op doel. Moggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bazmek heeft problemen om de bal te vangen. Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałbiński passt de bal met de wreef. Šilininkas is nu in balbezit. Šilininkas haalt uit met een fantastische trap. Moggi bokst de bal weg.

18e minuut.
Tedaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tedaldi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tremonte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alakoski springt en kopt de bal. Gottesmacher bokst de bal weg.

21e minuut.
Szczur rent richting de bal. Szczur geeft de bal voor. Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kružević is nu in balbezit. Kružević schiet op doel. Moggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Inworp. Paraviso met een snelle inworp. Kružević rent richting de bal. Kružević geeft de bal voor. Ehatamm kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ratajczyk heeft problemen om de bal te vangen. Caronte rent richting de bal. Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Klungelig pakt Tremonte de bal. Okoński probeert naar een medespeler te passen. Šilininkas is nu in balbezit. Šilininkas haalt uit met een fantastische trap. Moggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - alkmaar90 0:1

27e minuut.
Kružević probeert naar een medespeler te passen. Okoński rent richting de bal. Okoński passt de bal met de wreef. Daar is Šilininkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šilininkas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - alkmaar90 0:2

29e minuut.
Herzog is nu in balbezit. Herzog passt de bal met de wreef. Paraviso is nu in balbezit. Paraviso geeft een lange en hoge pass. Šilininkas krijgt zijn hoofd ertegen. Moggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kružević rent richting de bal. Kružević probeert naar een medespeler te passen. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte haalt uit met een fantastische trap. Moggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - alkmaar90 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 50%, alkmaar90 50%.
AFUFU.VB - alkmaar90 0:3

49e minuut.
Tremonte heeft problemen om de bal te vangen. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caronte. Caronte krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Szczur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraviso is nu in balbezit. Paraviso speelt de bal door. Caronte rent richting de bal. Caronte draait met de bal, schiet en ... Moggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Tremonte met een sublieme pass. Bazmek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okoński. Okoński krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Okoński heeft problemen om de bal te vangen. Okoński speelt de bal door. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso geeft een lange en hoge pass. Caronte springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Szczur rent richting de bal. Tremonte onderschept slim de pass. Tremonte met een sublieme pass. Šilininkas rent richting de bal. Šilininkas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Caronte verovert de bal door een tackle van achteren. Caronte passt de bal met de wreef. Šilininkas is nu in balbezit. Šilininkas haalt uit met een fantastische trap. Moggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - alkmaar90 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 59%, alkmaar90 41%.
AFUFU.VB - alkmaar90 0:4