Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babilonia Terme AzzurriDreamTeam
superbarozzi Tactiek 352 STRETTO
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 50.8
formidabel Schieten goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Candito speelt de bal door. Daar is Menéndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menéndez speelt de bal door. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böttger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Menéndez passt de bal in één keer door. Havelock verovert de bal door een tackle van achteren. Böttger rent richting de bal. Böttger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - AzzurriDreamTeam 0:1

9e minuut.
Racaniello met een sublieme pass. Dyrstad rent richting de bal. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj schiet op doel. Silni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babilonia Terme - AzzurriDreamTeam 1:1

10e minuut.
Ostrý is nu in balbezit. Ostrý geeft een hoge lob. Menéndez speelt de bal door. Daar is Böttger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böttger schiet op doel. Kontoleon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Menéndez geeft een lange en hoge pass. Wiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrý onderschept slim de pass. Ostrý schiet op doel. Banay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kontoleon bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Menéndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Candito de bal. Candito geeft een hoge lob. Banay springt en kopt de bal. Kontoleon bokst de bal weg.

19e minuut.
van Leeuwen geeft een lange en hoge pass. Maradi heeft problemen om de bal te vangen. Dyrstad is nu in balbezit. Dyrstad draait met de bal, schiet en ... Silni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - AzzurriDreamTeam 2:1

20e minuut.
Havelock bereikt de bal nog maar net als eerste. Havelock geeft de bal voor. Knight is nu in balbezit. Aliukaj verovert de bal door een tackle van achteren. Aliukaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van Leeuwen neemt de hoekschop. Dyrstad springt en kopt de bal. Silni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maradi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - AzzurriDreamTeam 3:1

24e minuut.
Racaniello passt de bal zonder na te denken. Aliukaj rent richting de bal. Dyrstad is nu in balbezit. Dyrstad haalt uit met een fantastische trap. Silni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - AzzurriDreamTeam 4:1

25e minuut.
Banay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrstad speelt de bal door. Racaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Racaniello geeft een hoge lob. Silni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Baccigalupi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Racaniello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Metodiev verovert de bal door een tackle van achteren. Metodiev probeert naar een medespeler te passen. van Leeuwen met een sublieme pass. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dyrstad is nu in balbezit. Aliukaj is nu in balbezit. Maradi verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrstad verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrstad haalt uit met een fantastische trap. Silni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Vujković onderschept slim de pass. Vujković geeft de bal voor. Klungelig pakt Baccigalupi de bal. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj schiet op doel. Silni bokst de bal weg.

43e minuut.
Inworp. Racaniello met een snelle inworp. Candito verovert de bal door een tackle van achteren. Aliukaj rent richting de bal. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap. Silni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Candito probeert naar een medespeler te passen. Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Böttger is nu in balbezit. Böttger draait met de bal, schiet en ... Kontoleon probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - AzzurriDreamTeam 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 45%, AzzurriDreamTeam 55%.
Babilonia Terme - AzzurriDreamTeam 4:2

49e minuut.
Ostrý geeft de bal voor. Havelock heeft problemen om de bal te vangen. Guiro geeft een lange en hoge pass. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böttger draait met de bal, schiet en ... Kontoleon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Dyrstad probeert naar een medespeler te passen. van Leeuwen rent richting de bal. van Leeuwen geeft de bal voor. Dyrstad maakt een snoekduik en kopt de bal. Silni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - AzzurriDreamTeam 5:2

65e minuut.
Maradi geeft de bal voor. Banay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vujković. Vujković krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Vujković is nu in balbezit. Vujković geeft de bal voor. Baccigalupi kopt de bal weg. Vujković is nu in balbezit. Vujković geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Aliukaj is nu in balbezit. Knight legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aliukaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dyrstad kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Silni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - AzzurriDreamTeam 6:2

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Leeuwen met de inworp. Metodiev is nu in balbezit. Metodiev geeft een hoge lob. Baccigalupi heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 37%, AzzurriDreamTeam 63%.
Babilonia Terme - AzzurriDreamTeam 6:2