Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arianna Real Bisalta
Larghi Tactiek nuova
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 33.6
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Şerb geeft een hoge lob. Rocklund speelt de bal door. Turba kopt de bal weg. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Laiolo geeft de bal voor. Todor is nu in balbezit. Plozner begaat een overtreding. Plozner krijgt een gele kaart. Todor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gorawski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turba springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb passt de bal met de wreef. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński geeft de bal voor. Todor springt en kopt de bal. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Gorawski is nu in balbezit. Zeoli rent richting de bal. Gorawski onderschept slim de pass. Gorawski geeft een hoge lob. Todor krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Şerb kopt de bal weg. Turba rent richting de bal. Turba passt de bal zonder na te denken. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ohlmeier probeert naar een medespeler te passen. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor passt de bal in één keer door. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Arriaga kopt de bal weg. Turba is nu in balbezit. Turba met een sublieme pass. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski geeft de bal voor. Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Todor is nu in balbezit. Todor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Real Bisalta 1:0

29e minuut.
Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński passt de bal zonder na te denken. Turba is nu in balbezit. Turba schiet op doel. Rocklund probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Turba rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Cunegatti ... Strafschop! Turba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Todor legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rocklund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Real Bisalta 2:0

39e minuut.
Przybyliński geeft de bal voor. Cunegatti controleert de bal met de borst. Turba is nu in balbezit. Turba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Real Bisalta 3:0

43e minuut.
Gorawski met een sublieme pass. Todor rent richting de bal. Todor speelt de bal door. Turba is nu in balbezit. Turba draait met de bal, schiet en ... Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Todor heeft problemen om de bal te vangen. Todor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Real Bisalta 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 23%, Real Bisalta 77%.
arianna - Real Bisalta 4:0

46e minuut.
Inworp. Przybyliński met een snelle inworp. Arriaga speelt de bal door. Przybyliński geeft een lange en hoge pass. Turba springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cunegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegatti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arriaga de bal. Arriaga geeft een lange en hoge pass. Turba maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Real Bisalta 5:0

67e minuut.
Rocklund speelt de bal door. Daar is Menegazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menegazzo passt de bal zonder na te denken. Turba rent richting de bal. Turba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Amati geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arriaga met een snelle inworp. Przybyliński geeft de bal voor. Turba krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Pierluca geeft de bal voor. Arriaga speelt de bal door. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński geeft een lange en hoge pass. Turba krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Turba schiet op doel. Rocklund met een sublieme pass. Menegazzo kopt de bal weg. Turba rent richting de bal. Turba schiet op doel. Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pierluca is nu in balbezit. Todor verovert de bal door een tackle van achteren. Todor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Real Bisalta 6:0

81e minuut.
Przybyliński passt de bal zonder na te denken. Turba heeft problemen om de bal te vangen. Turba met een sublieme pass. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rocklund met een sublieme pass. Şerb kopt de bal weg. Cunegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba onderschept slim de pass. Turba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Todor draait met de bal, schiet en ... Pierluca probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gorawski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Przybyliński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 23%, Real Bisalta 77%.
arianna - Real Bisalta 6:0