Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bisalta arianna
nuova Tactiek Larghi
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 55.3
average Schieten formidable
average Passen excellent
weak Verdedigen good


1e minuut.
Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gorawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorawski met een sublieme pass. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba schiet op doel. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Todor speelt de bal door. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegatti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turba legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Arriaga geeft een hoge lob. Todor kopt de bal weg. Gorawski geeft de bal voor. Pierluca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Przybyliński met een sublieme pass. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga geeft de bal voor. Turba rent richting de bal. Turba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gorawski is nu in balbezit. Gorawski geeft een lange en hoge pass. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cunegatti de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Todor is nu in balbezit. Todor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - arianna 0:1

16e minuut.
Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla is nu in balbezit. Todor onderschept slim de pass. Todor draait met de bal, schiet en ... Rocklund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - arianna 0:2

18e minuut.
Laiolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Todor de bal. Todor passt de bal in één keer door. Turba is nu in balbezit. Turba schiet op doel. Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Şerb kopt de bal weg. Daar is Todor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todor passt de bal zonder na te denken. Turba rent richting de bal. Turba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Amati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Przybyliński zal de hoekschop nemen. Turba krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rocklund trapt de bal weg. Arriaga kopt de bal weg. Turba rent richting de bal. Turba schiet op doel. Cunegatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - arianna 0:3

28e minuut.
Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski geeft een hoge lob. Todor heeft problemen om de bal te vangen. Todor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Arriaga passt de bal met de wreef. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński geeft een lange en hoge pass. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap. Rocklund bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Przybyliński zal de hoekschop nemen. Turba krijgt zijn hoofd ertegen. Rocklund bokst de bal weg.

36e minuut.
Gorawski rent richting de bal. Gorawski geeft een lange en hoge pass. Turba rent richting de bal. Turba schiet op doel. Rocklund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - arianna 0:4

37e minuut.
Zeoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor verovert de bal door een tackle van achteren. Todor geeft de bal voor. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Zeoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Todor de bal. Todor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 83%, arianna 17%.
Real Bisalta - arianna 0:4

47e minuut.
Menegazzo heeft problemen om de bal te vangen. Arriaga rent richting de bal. Arriaga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Turba de bal. Turba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - arianna 0:5

57e minuut.
Arriaga kopt de bal weg. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlini met een sublieme pass. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Todor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - arianna 0:6

58e minuut.
Pierluca passt de bal met de wreef. Daar is Merlini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - arianna 0:7

62e minuut.
Şerb passt de bal met de wreef. Gorawski rent richting de bal. Gorawski met een sublieme pass. Todor is nu in balbezit. Todor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pierluca speelt de bal door. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga passt de bal in één keer door. Turba rent richting de bal. Turba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Cunegatti kopt de bal weg. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski geeft een lange en hoge pass. Turba is nu in balbezit. Turba schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Şerb raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cigolini komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Arriaga passt de bal in één keer door. Cigolini speelt de bal door. Todor rent richting de bal. Todor schiet op doel. Rocklund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Arriaga kopt de bal weg. Turba is nu in balbezit. Pierluca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Turba neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Arriaga kopt de bal weg. Todor is nu in balbezit. Todor passt de bal met de wreef. Turba is nu in balbezit. Turba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pierluca is nu in balbezit. Pierluca geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gorawski neemt de hoekschop. Przybyliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Cigolini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cunegatti de bal. Turba is nu in balbezit. Turba schiet op doel. Rocklund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - arianna 0:8

90e minuut.
Amati kopt de bal weg. Menegazzo rent richting de bal. Arriaga begaat een overtreding. Arriaga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 83%, arianna 17%.
Real Bisalta - arianna 0:8