Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V per Vendetta Venice United
YO - YO Tactiek Rebel
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
28 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 39.7
formidabel Schieten solide
solide Passen redelijk
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Tozkoparan heeft problemen om de bal te vangen. Tozkoparan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cammerata de bal. Grycan is nu in balbezit. Grycan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Esqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozkoparan onderschept slim de pass. Tozkoparan passt de bal met de wreef. Cammerata rent richting de bal. Cammerata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V per Vendetta - Venice United 1:0

16e minuut.
Drăgănescu is nu in balbezit. Grycan is nu in balbezit. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Balázsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu onderschept slim de pass. Drăgănescu speelt de bal door. Grycan rent richting de bal. Grycan draait met de bal, schiet en ... Gandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nepomuceno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sánchez Álvarez rent richting de bal. Deryadeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Moldovan rent richting de bal. Deryadeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Deryadeniz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński geeft een lange en hoge pass. Grycan rent richting de bal. Grycan schiet op doel. Gandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V per Vendetta - Venice United 2:0

23e minuut.
Balázsy kan de bal niet met de borst controleren. Grycan rent richting de bal. Grycan passt de bal met de wreef. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V per Vendetta - Venice United 3:0

27e minuut.
Tozkoparan is nu in balbezit. Tozkoparan geeft de bal voor. Grycan rent richting de bal. Grycan schiet op doel. Gandini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Díaz speelt de bal door. Bicheru is nu in balbezit. Luciak verovert de bal door een tackle van achteren. Luciak geeft de bal voor. Drăgănescu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński met een sublieme pass. Daar is Grycan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grycan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V per Vendetta - Venice United 4:0

37e minuut.
Grycan is nu in balbezit. Tozkoparan met een sublieme pass. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Gandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V per Vendetta - Venice United 5:0

39e minuut.
Luciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tozkoparan met een sublieme pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel. Gandini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
V per Vendetta - Venice United 6:0

41e minuut.
Doeltrap. Gandini trapt de bal weg van het doel. Tozkoparan kopt de bal weg. Grycan rent richting de bal. Grycan schiet op doel. Gandini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciman rent richting de bal. Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grycan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
V per Vendetta - Venice United 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V per Vendetta 44%, Venice United 56%.
V per Vendetta - Venice United 7:0

50e minuut.
Lippens onderschept slim de pass. Lippens passt de bal zonder na te denken. Grycan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V per Vendetta - Venice United 8:0

54e minuut.
Broz onderschept slim de pass. Broz geeft een lange en hoge pass. Moldovan is nu in balbezit. Díaz onderschept slim de pass. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V per Vendetta - Venice United 8:1

57e minuut.
Grycan rent richting de bal. Sindrić is nu in balbezit. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gandini met een harde bal richting middenveld. Tozkoparan probeert naar een medespeler te passen. Sindrić rent richting de bal. Cammerata verovert de bal door een tackle van achteren. Cammerata draait met de bal, schiet en ... Gandini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Díaz rent richting de bal. Lippens verovert de bal door een tackle van achteren. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński geeft een hoge lob. Grycan springt en kopt de bal. Gandini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Tozkoparan onderschept slim de pass. Tozkoparan speelt de bal door. Bałuszyński probeert naar een medespeler te passen. Grycan is nu in balbezit. Grycan haalt uit met een fantastische trap. Gandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Nepomuceno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nepomuceno. Nepomuceno krijgt een gele kaart. Cammerata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lippens met een snel genomen vrije trap. Grycan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Broz passt de bal met de wreef. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński geeft de bal voor. Cammerata rent richting de bal. Cammerata schiet op doel. Gandini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Balázsy met een sublieme pass. Tozkoparan probeert naar een medespeler te passen. Grycan rent richting de bal. Grycan haalt uit met een fantastische trap. Gandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V per Vendetta - Venice United 9:1

85e minuut.
Moldovan is nu in balbezit. Moldovan geeft een hoge lob. Deryadeniz probeert de bal aan de voet te houden. Grycan rent richting de bal. Grycan schiet op doel. Gandini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tozkoparan zal de hoekschop nemen. Gandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grycan is nu in balbezit. Grycan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V per Vendetta - Venice United 10:1

87e minuut.
Grycan probeert naar een medespeler te passen. Lippens geeft een lange en hoge pass. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata schiet op doel. Gandini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
V per Vendetta - Venice United 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V per Vendetta 41%, Venice United 59%.
V per Vendetta - Venice United 11:1