Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venice United V per Vendetta
Rebel Tactiek YO - YO
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
43.7 gemiddelde waardering 52.9
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Czerembor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tozkoparan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cammerata rent richting de bal. Cammerata geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bałuszyński rent richting de bal. Díaz onderschept slim de pass. Díaz passt de bal zonder na te denken. Broz is nu in balbezit. Broz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - V per Vendetta 1:0

7e minuut.
Soczyński probeert naar een medespeler te passen. Tozkoparan geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Cammerata de bal. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Cammerata rent richting de bal. Cammerata passt de bal zonder na te denken. Tozkoparan probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Gandini bokst de bal weg. Bäcksin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venice United - V per Vendetta 1:1

17e minuut.
Lippens passt de bal met de wreef. Tozkoparan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozkoparan passt de bal in één keer door. Cammerata rent richting de bal. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Tozkoparan is nu in balbezit. Tozkoparan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Riihiluoma de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Gandini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. Gandini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - V per Vendetta 1:2

43e minuut.
Balázsy probeert naar een medespeler te passen. Miranda probeert naar een medespeler te passen. Lippens is nu in balbezit. Díaz onderschept slim de pass. Díaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 57%, V per Vendetta 43%.
Venice United - V per Vendetta 1:2

53e minuut.
Esqueda heeft problemen om de bal te vangen. Lippens is nu in balbezit. Lippens geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Belmar geeft de bal voor. Luciak kopt de bal weg. Klungelig pakt Esqueda de bal. Tozkoparan is nu in balbezit. Tozkoparan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Luciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Gandini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Cammerata verovert de bal door een tackle van achteren. Cammerata geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu rent richting de bal. Bäcksin is nu in balbezit. Bäcksin draait met de bal, schiet en ... Gandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Belmar geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Balázsy de bal. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Cammerata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Esqueda geeft een hoge lob. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 52%, V per Vendetta 48%.
Venice United - V per Vendetta 1:2