Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campomaggiore Fc Flanagan
552 lenta Tactiek JoJO
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Poimenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poimenidis passt de bal met de wreef. Fabiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövesfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Kövesfalvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Agassini is nu in balbezit. Agassini geeft de bal voor. Tęcza is nu in balbezit. Tęcza geeft de bal voor. Temesberger springt en kopt de bal. Apreotesei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Campomaggiore - Fc Flanagan 1:0

27e minuut.
Rażniewski kopt de bal weg. Temesberger is nu in balbezit. Temesberger passt de bal zonder na te denken. Kövesfalvi is nu in balbezit. Kövesfalvi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Temesberger schiet op doel. Tęcza probeert de bal aan de voet te houden. Pane bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęcza onderschept slim de pass. Tęcza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Giamboni verovert de bal door een tackle van achteren. Berensztajn rent richting de bal. Giamboni verovert de bal door een tackle van achteren. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. Nicholls probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Campomaggiore - Fc Flanagan 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campomaggiore 36%, Fc Flanagan 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Campomaggiore - Fc Flanagan 1:1

49e minuut.
Kövesfalvi passt de bal zonder na te denken. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəmbərov speelt de bal door. Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap. Apreotesei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Apnar kopt de bal weg. Kövesfalvi is nu in balbezit. Fabiano maakt een afschuwelijke overtreding. Fabiano krijgt een gele kaart. Kövesfalvi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kövesfalvi kan niet meer verder spelen. Verdeţ komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Temesberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəmbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Poimenidis speelt de bal door. Verdeţ is nu in balbezit. Verdeţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Giamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Knežak bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Giamboni is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Temesberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesberger probeert naar een medespeler te passen. Verdeţ rent richting de bal. Verdeţ schiet op doel. Apreotesei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fabiano speelt de bal door. Tęcza rent richting de bal. Tęcza probeert naar een medespeler te passen. Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tęcza probeert naar een medespeler te passen. Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Verdeţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rażniewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campomaggiore 35%, Fc Flanagan 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Campomaggiore - Fc Flanagan 1:1