Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avanti Tutta F.C.CALIFFO
Bietto Tactiek WINGS
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 46.8
adequate Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Sabillon controleert de bal met de borst. Belli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colas. Colas krijgt een gele kaart. Belli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Selner springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola passt de bal zonder na te denken. Donello met een sublieme pass. Raspanti rent richting de bal. Raspanti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stanimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobík onderschept slim de pass. Békés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Békés krijgt een gele kaart. Bobík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rovito zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fissiraga heeft problemen om de bal te vangen. Campolungo rent richting de bal. Campolungo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Mejłun rent richting de bal. Vučina verovert de bal door een tackle van achteren. Vučina geeft de bal voor. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Raspanti met een snelle inworp. Vučina rent richting de bal. Vučina speelt de bal door. Selner rent richting de bal. Selner draait met de bal, schiet en ... Kurc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vučina passt de bal zonder na te denken. D`Andrea is nu in balbezit. D`Andrea geeft de bal voor. Selner is nu in balbezit. Selner haalt uit met een fantastische trap. Kurc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Békés geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobík met een snelle inworp. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Açıkkanat stond buitenspel. Acerola maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Selner kopt de bal weg. Campolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campolungo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bobík met een snelle inworp. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina geeft een hoge lob. Selner rent richting de bal. Selner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta 64%, F.C.CALIFFO 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avanti Tutta - F.C.CALIFFO 0:0

52e minuut.
Raspanti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vučina probeert naar een medespeler te passen. Raspanti geeft een hoge lob. Selner is nu in balbezit. Selner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina onderschept slim de pass. Vučina passt de bal zonder na te denken. Campolungo rent richting de bal. Campolungo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vučina rent richting de bal. D`Andrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Selner krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Vučina verovert de bal door een tackle van achteren. Bobík rent richting de bal. Bobík met een sublieme pass. Campolungo is nu in balbezit. Campolungo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - F.C.CALIFFO 0:1

77e minuut.
Donello bereikt de bal nog maar net als eerste. Donello geeft een hoge lob. Selner rent richting de bal. Selner schiet op doel. Kurc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - F.C.CALIFFO 0:2

81e minuut.
Campolungo controleert de bal met de borst. Selner rent richting de bal. Vučina rent richting de bal. Vučina schiet op doel. Kurc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - F.C.CALIFFO 0:3

83e minuut.
Campolungo geeft een hoge lob. Selner heeft problemen om de bal te vangen. D`Andrea rent richting de bal. Selner onderschept slim de pass. Selner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Dzieniszewski de bal. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner haalt uit met een fantastische trap. Kurc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - F.C.CALIFFO 0:4

85e minuut.
Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina met een sublieme pass. Dzieniszewski is nu in balbezit. Selner verovert de bal door een tackle van achteren. Selner draait met de bal, schiet en ... Kurc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Sabillon kopt de bal weg. Marsilio rent richting de bal. Meneses geeft de bal voor. Donello heeft problemen om de bal te vangen. Meneses geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta 58%, F.C.CALIFFO 42%.
Avanti Tutta - F.C.CALIFFO 0:4