Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.CALIFFO Avanti Tutta
WINGS Tactiek Bietto
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.7 gemiddelde waardering 39.5
very good Schieten adequate
average Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Békés met de inworp. Stanimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanimirov geeft de bal voor. Meneses is nu in balbezit. Meneses haalt uit met een fantastische trap. Mellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Bobík kopt de bal weg. Dzieniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner schiet op doel. Kurc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Avanti Tutta 1:0

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Donello zal de hoekschop nemen. Vučina is nu in balbezit. Laspina is nu in balbezit. Laspina haalt uit met een fantastische trap. Kurc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laspina rent richting de bal. Laspina haalt uit met een fantastische trap. Kurc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fissiraga de bal. Laspina rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Donello zal de hoekschop nemen. Laspina krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Avanti Tutta 2:0

35e minuut.
Fissiraga verovert de bal door een tackle van achteren. Vučina verovert de bal door een tackle van achteren. Vučina probeert naar een medespeler te passen. Selner is nu in balbezit. Selner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Açıkkanat passt de bal zonder na te denken. Laspina is nu in balbezit. Laspina passt de bal met de wreef. Selner is nu in balbezit. Selner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 37%, Avanti Tutta 63%.
F.C.CALIFFO - Avanti Tutta 2:0

46e minuut.
Vučina is nu in balbezit. Laspina rent richting de bal. Met opzet legt Stanimirov zijn tegenspeler op de grond. Stanimirov krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Belli is nu in balbezit. Belli geeft een lange en hoge pass. Békés probeert de bal met de borst te controleren. Laspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Laspina schiet op doel. Paal! Belli rent richting de bal. Belli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Acerola is nu in balbezit. Açıkkanat begaat een overtreding. Acerola raakt geblesseerd tijdens het duel. Acerola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Laspina rent richting de bal. Laspina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina onderschept slim de pass. Laspina rent richting de bal. Laspina schiet op doel. Kurc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Avanti Tutta 3:0

73e minuut.
Laspina verovert de bal door een tackle van achteren. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner rent richting de bal. Selner haalt uit met een fantastische trap. Kurc bokst de bal weg.

75e minuut.
Acerola passt de bal met de wreef. Donello probeert naar een medespeler te passen. Vučina probeert naar een medespeler te passen. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sabillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabillon geeft de bal voor. Laspina rent richting de bal. Donello rent richting de bal. Donello geeft de bal voor. Kurc bokst de bal weg.

86e minuut.
Bobík is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marsilio. Bobík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Békés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laspina is nu in balbezit. Laspina draait met de bal, schiet en ... Kurc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Avanti Tutta 4:0

90e minuut.
Colas probeert de bal aan de voet te houden. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun rent richting de bal. Marsilio rent richting de bal. Marsilio geeft de bal voor. Mellino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 37%, Avanti Tutta 63%.
F.C.CALIFFO - Avanti Tutta 4:0