Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venice United Real AngelicaBella
Rebel Tactiek splecially
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.3 gemiddelde waardering 58.2
solide Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Riihiluoma onderschept slim de pass. Riihiluoma met een sublieme pass. Nepomuceno probeert naar een medespeler te passen. Nierychlewski is nu in balbezit. Nierychlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Real AngelicaBella 0:1

3e minuut.
Nepomuceno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nierychlewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Alena is nu in balbezit. D`Alena geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Boryczka is nu in balbezit. Boryczka passt de bal met de wreef. D`Alena is nu in balbezit. D`Alena draait met de bal, schiet en ... Gandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Real AngelicaBella 0:2

5e minuut.
Bicheru rent richting de bal. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boryczka. Boryczka krijgt een gele kaart. Díaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Ballina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deryadeniz is nu in balbezit. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ... Margolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Real AngelicaBella 1:2

9e minuut.
Boryczka met een sublieme pass. D`Alena bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski rent richting de bal. Nierychlewski probeert naar een medespeler te passen. D`Alena rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. D`Alena is nu in balbezit. D`Alena haalt uit met een fantastische trap. Gandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Real AngelicaBella 1:3

10e minuut.
Díaz speelt de bal door. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernot begaat een overtreding. Pernot krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Boryczka geeft de bal voor. Sanguszko is nu in balbezit. Boryczka is nu in balbezit. Boryczka geeft een hoge lob. D`Alena maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerembor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pernot raakt geblesseerd tijdens het duel. D`Alena legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Real AngelicaBella 1:4

29e minuut.
Piller met een sublieme pass. Boryczka is nu in balbezit. Boryczka passt de bal in één keer door. Pernot heeft problemen om de bal te vangen. Pernot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
de la Ballina probeert naar een medespeler te passen. Esqueda is nu in balbezit. D`Alena onderschept slim de pass. Nierychlewski geeft de bal voor. Soczyński probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Real AngelicaBella 1:5

44e minuut.
Esqueda is nu in balbezit. Nierychlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Nierychlewski passt de bal met de wreef. Pernot is nu in balbezit. Pernot haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Real AngelicaBella 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 74%, Real AngelicaBella 26%.
Venice United - Real AngelicaBella 1:6

48e minuut.
Pernot kopt de bal weg. D`Alena rent richting de bal. de la Ballina rent richting de bal. D`Alena onderschept slim de pass. D`Alena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pawlak passt de bal zonder na te denken. Nierychlewski probeert naar een medespeler te passen. de la Ballina bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Alena onderschept slim de pass. D`Alena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Czerembor passt de bal in één keer door. Daar is de la Ballina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernot onderschept slim de pass. Pernot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Real AngelicaBella 1:7

60e minuut.
Esqueda probeert naar een medespeler te passen. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz begaat een overtreding. Díaz krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Esqueda geeft de bal voor. Inworp. Sanguszko met de inworp. Boryczka geeft de bal voor. Pernot maakt een snoekduik en kopt de bal. Gandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Pawlak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nierychlewski rent richting de bal. Nierychlewski geeft een lange en hoge pass. Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Nepomuceno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Ballina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nierychlewski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Soczyński geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boryczka neemt de hoekschop. Pernot springt en kopt de bal. Gandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Real AngelicaBella 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 74%, Real AngelicaBella 26%.
Venice United - Real AngelicaBella 1:8