Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.CALIFFO Fc Flanagan
WINGS Tactiek JoJO
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 48.1
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Giamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli geeft een lange en hoge pass. Bobík kopt de bal weg. Selner rent richting de bal. Selner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Campolungo krijgt zijn hoofd ertegen. Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Raspanti kopt de bal weg. Selner kan de bal niet met de borst controleren. Selner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Fc Flanagan 1:0

9e minuut.
Amantini rent richting de bal. Vučina verovert de bal door een tackle van achteren. Vučina geeft een hoge lob. Selner rent richting de bal. Selner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Apreotesei bokst de bal weg. Elmacı kopt de bal weg. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner haalt uit met een fantastische trap. Apreotesei bokst de bal weg.

12e minuut.
Belli onderschept slim de pass. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina probeert naar een medespeler te passen. Campolungo is nu in balbezit. Campolungo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Fc Flanagan 2:0

17e minuut.
Inworp. Bobík met een snelle inworp. Vučina geeft de bal voor. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Agassini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raspanti met een snelle inworp. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina draait met de bal, schiet en ... Paal! Apreotesei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bobík bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli is nu in balbezit. Belli passt de bal zonder na te denken. Małosolny kan de bal niet met de borst controleren. Małosolny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bobík is nu in balbezit. Bobík geeft een lange en hoge pass. Vučina is nu in balbezit. Vučina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Bobík geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Fabiano de bal. Campolungo rent richting de bal. Campolungo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 41%, Fc Flanagan 59%.
F.C.CALIFFO - Fc Flanagan 2:0

48e minuut.
Campolungo rent richting de bal. Vučina is nu in balbezit. Vučina probeert naar een medespeler te passen. Selner heeft problemen om de bal te vangen. Selner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Fabiano geeft een hoge lob. Giamboni heeft problemen om de bal te vangen. Giamboni passt de bal zonder na te denken. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Belli speelt de bal door. Fabiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiano geeft een hoge lob. Velescu heeft problemen om de bal te vangen. Velescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Elmacı probeert naar een medespeler te passen. Pane speelt de bal door. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboni onderschept slim de pass. Giamboni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Małosolny heeft problemen om de bal te vangen. Vučina rent richting de bal. Vučina probeert naar een medespeler te passen. Selner is nu in balbezit. Selner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Donello kopt de bal weg. Raspanti probeert naar een medespeler te passen. Elmacı is nu in balbezit. Selner verovert de bal door een tackle van achteren. Selner schiet op doel. Apreotesei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Selner is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Fc Flanagan 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 41%, Fc Flanagan 59%.
F.C.CALIFFO - Fc Flanagan 3:0