Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Flanagan F.C.CALIFFO
JoJO Tactiek WINGS
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Fabiano onderschept slim de pass. Raspanti is nu in balbezit. Raspanti passt de bal met de wreef. Selner is nu in balbezit. Selner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sabillon is nu in balbezit. Małosolny onderschept slim de pass. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu schiet op doel. Mellino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sorrento heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Agassini onderschept slim de pass. Agassini geeft de bal voor. Raspanti controleert de bal met de borst. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - F.C.CALIFFO 0:1

18e minuut.
Donello passt de bal zonder na te denken. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina passt de bal in één keer door. Laspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Laspina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Donello rent richting de bal. Donello passt de bal in één keer door. Selner rent richting de bal. Selner schiet op doel. Apreotesei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Raspanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raspanti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alecci kan de bal niet met de borst controleren. Laspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Laspina schiet op doel. Apreotesei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Elmacı controleert de bal met de borst. Laspina verovert de bal door een tackle van achteren. Qəmbərov rent richting de bal. Laspina onderschept slim de pass. Laspina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vučina onderschept slim de pass. Vučina geeft de bal voor. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner schiet op doel. Apreotesei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - F.C.CALIFFO 0:2

34e minuut.
Donello met een snelle inworp. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Alecci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alecci is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Vučina is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Fabiano ... Strafschop! Vučina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vučina neemt de penalty, wat een uithaal! Apreotesei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - F.C.CALIFFO 0:3

36e minuut.
Laspina rent richting de bal. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu passt de bal in één keer door. Małosolny rent richting de bal. Małosolny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Belli rent richting de bal. Belli passt de bal zonder na te denken. Raspanti speelt de bal door. Laspina rent richting de bal. Laspina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Flanagan 63%, F.C.CALIFFO 37%.
Fc Flanagan - F.C.CALIFFO 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt Fabiano de bal. Belli probeert naar een medespeler te passen. Raspanti geeft een lange en hoge pass. Laspina maakt een snoekduik en kopt de bal. Selner krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pane verovert de bal door een tackle van achteren. Giamboni rent richting de bal. Raspanti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Raspanti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Giamboni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fabiano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rovito heeft problemen om de bal te vangen. Velescu is nu in balbezit. Velescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - F.C.CALIFFO 1:3

61e minuut.
Belli probeert naar een medespeler te passen. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu passt de bal zonder na te denken. Giamboni is nu in balbezit. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Daar is Velescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donello is nu in balbezit. Donello passt de bal zonder na te denken. Selner is nu in balbezit. Selner haalt uit met een fantastische trap. Apreotesei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Belli passt de bal met de wreef. Vučina probeert naar een medespeler te passen. Laspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Laspina haalt uit met een fantastische trap. Apreotesei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - F.C.CALIFFO 1:4

82e minuut.
Pane heeft problemen om de bal te vangen. Pane probeert naar een medespeler te passen. Sorrento bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny onderschept slim de pass. Małosolny schiet op doel. Mellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Pane geeft een lange en hoge pass. Giamboni kopt de bal weg. Małosolny heeft problemen om de bal te vangen. Małosolny draait met de bal, schiet en ... Velescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Flanagan 43%, F.C.CALIFFO 57%.
Fc Flanagan - F.C.CALIFFO 1:4