Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campomaggiore Avanti Tutta
552 lenta Tactiek Bietto
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
48.4 gemiddelde waardering 38.8
excellent Schieten average
good Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Traab rent richting de bal. Traab passt de bal met de wreef. Przekop probeert naar een medespeler te passen. Temesberger rent richting de bal. Temesberger schiet op doel. Kurc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rażniewski passt de bal in één keer door. Przekop heeft problemen om de bal te vangen. Przekop geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Przekop met een snelle inworp. Poimenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poimenidis passt de bal in één keer door. Apnar geeft een lange en hoge pass. Temesberger krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kövesfalvi rent richting de bal. Poimenidis heeft problemen om de bal te vangen. Poimenidis probeert naar een medespeler te passen. Temesberger is nu in balbezit. Temesberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rażniewski rent richting de bal. Temesberger rent richting de bal. Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campomaggiore - Avanti Tutta 1:0

19e minuut.
Marsilio passt de bal met de wreef. Dzieniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kövesfalvi rent richting de bal. Kövesfalvi haalt uit met een fantastische trap. Kurc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Dzieniszewski rent richting de bal. Dzieniszewski geeft de bal voor. Knežak geeft een lange en hoge pass. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campomaggiore - Avanti Tutta 2:0

23e minuut.
Traab raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valdomino komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Przekop bereikt de bal nog maar net als eerste. Przekop probeert naar een medespeler te passen. Kövesfalvi is nu in balbezit. Temesberger is nu in balbezit. Temesberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Przekop is nu in balbezit. Przekop passt de bal in één keer door. Valdomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdomino passt de bal zonder na te denken. Temesberger rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fissiraga passt de bal in één keer door. Daar is D`Andrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campomaggiore - Avanti Tutta 3:0

44e minuut.
Knežak kopt de bal weg. Przekop bereikt de bal nog maar net als eerste. Przekop passt de bal in één keer door. Temesberger rent richting de bal. Temesberger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campomaggiore 33%, Avanti Tutta 67%.
Campomaggiore - Avanti Tutta 3:0

54e minuut.
Kövesfalvi passt de bal zonder na te denken. Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski passt de bal in één keer door. Temesberger heeft problemen om de bal te vangen. Temesberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dzieniszewski rent richting de bal. Przekop onderschept slim de pass. Przekop met een sublieme pass. Kövesfalvi rent richting de bal. Kövesfalvi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Przekop met de inworp. Kövesfalvi is nu in balbezit. Kövesfalvi geeft een lange en hoge pass. Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... Kurc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski passt de bal in één keer door. Temesberger rent richting de bal. Temesberger haalt uit met een fantastische trap. Kurc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rażniewski passt de bal met de wreef. Poimenidis is nu in balbezit. Poimenidis passt de bal in één keer door. Kövesfalvi is nu in balbezit. Kövesfalvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Berensztajn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stanimirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejłun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
D`Andrea rent richting de bal. Poimenidis onderschept slim de pass. Poimenidis speelt de bal door. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski schiet op doel. Kurc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campomaggiore 34%, Avanti Tutta 66%.
Campomaggiore - Avanti Tutta 3:0