Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venice United baiern exilles
Rebel Tactiek max 2
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
42.9 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen very good


11e minuut.
Kosecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kosecki geeft een lange en hoge pass. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella schiet op doel. Gandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - baiern exilles 0:1

13e minuut.
Talami met een sublieme pass. Kosecki rent richting de bal. Kosecki passt de bal met de wreef. Kiprich geeft een hoge lob. Ciaramella springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Balázsy geeft een lange en hoge pass. Deryadeniz rent richting de bal. Deryadeniz passt de bal met de wreef. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Talami rent richting de bal. Talami met een sublieme pass. Ciaramella is nu in balbezit. Ciaramella schiet op doel. Gandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - baiern exilles 0:2

32e minuut.
Riihiluoma verovert de bal door een tackle van achteren. Riihiluoma geeft een hoge lob. Foster kopt de bal weg. Ciaramella is nu in balbezit. Ciaramella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella haalt uit met een fantastische trap. Gandini bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Foster geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciaramella kopt de bal weg. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster probeert naar een medespeler te passen. Ciaramella is nu in balbezit. Ciaramella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - baiern exilles 0:3

36e minuut.
Maurice kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deryadeniz rent richting de bal. Deryadeniz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gvaskó trapt de bal weg van het doel. Talami kopt de bal weg. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - baiern exilles 0:4

38e minuut.
Turan probeert naar een medespeler te passen. Kosecki probeert de bal aan de voet te houden. Rizaris is nu in balbezit. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 60%, baiern exilles 40%.
Venice United - baiern exilles 0:4

48e minuut.
Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru met een sublieme pass. Siljander bereikt de bal nog maar net als eerste. Deryadeniz onderschept slim de pass. Deryadeniz schiet op doel. Kontogoulidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Talami bereikt de bal nog maar net als eerste. Talami geeft de bal voor. Ciaramella rent richting de bal. Ciaramella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - baiern exilles 0:5

52e minuut.
Foster geeft de bal voor. Riihiluoma probeert naar een medespeler te passen. Siljander bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kosecki heeft problemen om de bal te vangen. Kosecki passt de bal in één keer door. Kiprich rent richting de bal. Kiprich haalt uit met een fantastische trap. Gandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - baiern exilles 0:6

57e minuut.
Riihiluoma is nu in balbezit. Riihiluoma passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Soczyński de bal onder controle te krijgen. Ciaramella is nu in balbezit. Ciaramella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Kosecki passt de bal met de wreef. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich met een sublieme pass. Ciaramella is nu in balbezit. Ciaramella schiet op doel. Gandini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Foster passt de bal met de wreef. Soczyński heeft problemen om de bal te vangen. Ciaramella rent richting de bal. Ciaramella haalt uit met een fantastische trap. Gandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - baiern exilles 0:7

67e minuut.
Bicheru onderschept slim de pass. Balázsy is nu in balbezit. Balázsy met een sublieme pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Kosecki met een snelle inworp. Kiprich geeft de bal voor. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert de bal aan de voet te houden. Gandini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Soczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ciaramella is nu in balbezit. Ciaramella geeft de bal voor. Kiprich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - baiern exilles 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 56%, baiern exilles 44%.
Venice United - baiern exilles 0:8