Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baiern exilles Venice United
max 2 Tactiek Rebel
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 44.9
solide Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Ciaramella rent richting de bal. Soczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciaramella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foster zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciaramella springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Foster neemt de hoekschop. Kosecki kopt de bal weg. Shiskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich draait met de bal, schiet en ... Gandini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciaramella rent richting de bal. Ciaramella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ciaramella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deryadeniz passt de bal met de wreef. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
İnanç passt de bal zonder na te denken. Rizaris probeert naar een medespeler te passen. Kiprich rent richting de bal. Kiprich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kiprich passt de bal met de wreef. Ciaramella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerembor. Ciaramella raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Belmar geeft een hoge lob. Foster kopt de bal weg. Balázsy heeft problemen om de bal te vangen. Ciaramella rent richting de bal. Ciaramella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster geeft de bal voor. Daar is Balázsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiprich is nu in balbezit. Kiprich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - Venice United 1:0

44e minuut.
Esqueda onderschept slim de pass. Kosecki onderschept slim de pass. Balázsy maakt een afschuwelijke overtreding. Balázsy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baiern exilles 36%, Venice United 64%.
baiern exilles - Venice United 1:0

54e minuut.
Shiskov probeert naar een medespeler te passen. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster geeft een lange en hoge pass. Kiprich rent richting de bal. Kiprich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Balázsy geeft een lange en hoge pass. Deryadeniz kopt de bal weg. Daar is Siljander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bicheru rent richting de bal. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
baiern exilles - Venice United 1:1

62e minuut.
Shiskov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balázsy. Shiskov raakt geblesseerd tijdens het duel. Shiskov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciaramella is nu in balbezit. Ciaramella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ciaramella rent richting de bal. Ciaramella geeft een hoge lob. Esqueda heeft problemen om de bal te vangen. Kiprich rent richting de bal. Kiprich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Riihiluoma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czerembor is nu in balbezit. Kiprich onderschept slim de pass. Kiprich draait met de bal, schiet en ... Gandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - Venice United 2:1

68e minuut.
Kiprich rent richting de bal. Esqueda verovert de bal door een tackle van achteren. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kosecki de bal. Kosecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Shiskov verovert de bal door een tackle van achteren. Shiskov geeft een hoge lob. Ciaramella rent richting de bal. Ciaramella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - Venice United 3:1

78e minuut.
Shiskov geeft een hoge lob. Kiprich kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Czerembor de bal onder controle te krijgen. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella draait met de bal, schiet en ... Gandini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - Venice United 4:1

81e minuut.
Shiskov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Foster de bal. Kosecki speelt de bal door. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciaramella is nu in balbezit. Ciaramella draait met de bal, schiet en ... Gandini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baiern exilles 43%, Venice United 57%.
baiern exilles - Venice United 4:1