Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Flanagan Venice United
JoJO Tactiek Rebel
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 41.8
uitstekend Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Balázsy verovert de bal door een tackle van achteren. Balázsy met een sublieme pass. Esqueda is nu in balbezit. Esqueda geeft de bal voor. Bicheru kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Soczyński geeft een lange en hoge pass. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Agassini maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Agassini naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Czerembor rent richting de bal. Małosolny onderschept slim de pass. Małosolny passt de bal met de wreef. Giamboni heeft problemen om de bal te vangen. Giamboni draait met de bal, schiet en ... Gandini bokst de bal weg.

27e minuut.
Fabiano kopt de bal weg. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny probeert naar een medespeler te passen. Giamboni is nu in balbezit. Giamboni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Alecci probeert de bal met de borst te controleren. Esqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alecci. Esqueda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Esqueda kan niet meer verder spelen. Turan komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Belmar met een snelle inworp. Alecci is nu in balbezit. Alecci passt de bal in één keer door. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu passt de bal in één keer door. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Díaz passt de bal zonder na te denken. Deryadeniz rent richting de bal. Elmacı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Elmacı krijgt een gele kaart. Deryadeniz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Deryadeniz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Belmar probeert naar een medespeler te passen. Turan rent richting de bal. Turan geeft een lange en hoge pass. Deryadeniz heeft problemen om de bal te vangen. Deryadeniz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Fabiano rent richting de bal. Fabiano met een sublieme pass. Velescu is nu in balbezit. Velescu schiet op doel. Gandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Venice United 1:0

43e minuut.
Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu begaat een overtreding. Bicheru raakt geblesseerd tijdens het duel. Riihiluoma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deryadeniz is nu in balbezit. Fabiano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fabiano krijgt een gele kaart. Deryadeniz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Díaz neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Flanagan 51%, Venice United 49%.
Fc Flanagan - Venice United 1:0

49e minuut.
Giamboni rent richting de bal. Inworp. Secchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giamboni is nu in balbezit. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Amantini kopt de bal weg. Czerembor heeft problemen om de bal te vangen. Giamboni rent richting de bal. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. Gandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Deryadeniz kopt de bal weg. Díaz is nu in balbezit. Díaz passt de bal met de wreef. Deryadeniz rent richting de bal. Deryadeniz schiet op doel. Apreotesei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Flanagan - Venice United 1:1

59e minuut.
Małosolny controleert de bal met de borst. Czerembor is nu in balbezit. Czerembor passt de bal in één keer door. Giamboni is nu in balbezit. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. Gandini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Secchi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miranda. Secchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fabiano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czerembor heeft problemen om de bal te vangen. Giamboni verovert de bal door een tackle van achteren. Giamboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Venice United 2:1

66e minuut.
Alecci passt de bal zonder na te denken. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balázsy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balázsy krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Czerembor heeft problemen om de bal te vangen. Miranda is nu in balbezit. Giamboni onderschept slim de pass. Giamboni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz speelt de bal door. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deryadeniz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Flanagan - Venice United 2:2

77e minuut.
Díaz passt de bal zonder na te denken. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amantini rent richting de bal. Deryadeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Deryadeniz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Díaz rent richting de bal. Díaz speelt de bal door. Deryadeniz heeft problemen om de bal te vangen. Deryadeniz schiet op doel. Apreotesei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Małosolny kopt de bal weg. Soczyński rent richting de bal. Giamboni verovert de bal door een tackle van achteren. Giamboni geeft een hoge lob. Velescu springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Amantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru onderschept slim de pass. Bicheru speelt de bal door. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Flanagan 53%, Venice United 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Flanagan - Venice United 2:2