Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venice United Fc Flanagan
Rebel Tactiek JoJO
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 47.9
excellent Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Balázsy is nu in balbezit. Fabiano is nu in balbezit. Fabiano geeft de bal voor. Giamboni rent richting de bal. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pane verovert de bal door een tackle van achteren. Pane passt de bal met de wreef. Małosolny rent richting de bal. Małosolny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Fc Flanagan 0:1

17e minuut.
Małosolny kopt de bal weg. Riihiluoma rent richting de bal. Riihiluoma geeft de bal voor. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ... Apreotesei bokst de bal weg.

23e minuut.
Agassini geeft de bal voor. Alecci bereikt de bal nog maar net als eerste. Alecci passt de bal met de wreef. Małosolny rent richting de bal. Małosolny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Fc Flanagan 0:2

31e minuut.
Amantini geeft een lange en hoge pass. Miranda kopt de bal weg. Elmacı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deryadeniz is nu in balbezit. Deryadeniz schiet op doel. Apreotesei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Agassini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Fc Flanagan 1:2

35e minuut.
Soczyński onderschept slim de pass. Soczyński probeert naar een medespeler te passen. Czerembor heeft problemen om de bal te vangen. Giamboni rent richting de bal. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Amantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz passt de bal met de wreef. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Giamboni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tomasek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 50%, Fc Flanagan 50%.
Venice United - Fc Flanagan 1:2

58e minuut.
Elmacı met een sublieme pass. Balázsy geeft een lange en hoge pass. Deryadeniz is nu in balbezit. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ... Apreotesei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venice United - Fc Flanagan 2:2

70e minuut.
Klungelig pakt Tomasek de bal. Tomasek met een sublieme pass. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny rent richting de bal. Małosolny haalt uit met een fantastische trap. Gandini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Qəmbərov kopt de bal weg. Daar is Fabiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miranda speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Apreotesei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 47%, Fc Flanagan 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venice United - Fc Flanagan 2:2