Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.CALIFFO Real AngelicaBella
WINGS Tactiek splecially
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 55.4
solid Schieten very good
adequate Passen excellent
good Verdedigen good


3e minuut.
Pawlak met een sublieme pass. Boryczka rent richting de bal. Boryczka passt de bal in één keer door. Daar is Seror, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seror schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Real AngelicaBella 0:1

5e minuut.
Piller probeert naar een medespeler te passen. Boryczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka met een sublieme pass. Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vučina geeft een hoge lob. Krok bereikt de bal nog maar net als eerste. Laspina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laspina krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Piller rent richting de bal. Vučina verovert de bal door een tackle van achteren. Vučina speelt de bal door. Laspina is nu in balbezit. Laspina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nierychlewski met een sublieme pass. Pernot is nu in balbezit. Donello onderschept slim de pass. Boryczka is nu in balbezit. Boryczka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Rovito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabillon rent richting de bal. Sabillon passt de bal zonder na te denken. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Inworp. Raspanti met de inworp. Vučina geeft een lange en hoge pass. Selner rent richting de bal. Selner draait met de bal, schiet en ... Margolo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 56%, Real AngelicaBella 44%.
F.C.CALIFFO - Real AngelicaBella 0:1

68e minuut.
Bobík is nu in balbezit. Krok onderschept slim de pass. Krok speelt de bal door. Seror rent richting de bal. Seror schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Szafor is nu in balbezit. Laspina verovert de bal door een tackle van achteren. Laspina geeft de bal voor. Selner is nu in balbezit. Selner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Pawlak met een snelle inworp. Boryczka rent richting de bal. Boryczka passt de bal zonder na te denken. Nierychlewski rent richting de bal. Nierychlewski haalt uit met een fantastische trap. Mellino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Nierychlewski rent richting de bal. Nierychlewski geeft de bal voor. Seror bereikt de bal nog maar net als eerste. Seror haalt uit met een fantastische trap. Mellino probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 52%, Real AngelicaBella 48%.
F.C.CALIFFO - Real AngelicaBella 0:1