Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baiern exilles Avanti Tutta
max 2 Tactiek Bietto
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 40.5
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen redelijk


12e minuut.
Gvaskó geeft de bal voor. Daar is Talami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talami met een sublieme pass. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Teiwes geeft een lange en hoge pass. Talami is nu in balbezit. Kiprich rent richting de bal. Kiprich draait met de bal, schiet en ... Kurc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - Avanti Tutta 1:0

22e minuut.
Mejłun rent richting de bal. Talami verovert de bal door een tackle van achteren. Talami met een sublieme pass. Ciaramella is nu in balbezit. Ciaramella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Teiwes met de inworp. Talami met een sublieme pass. Foster met een sublieme pass. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kurc bokst de bal weg. Kiprich is nu in balbezit. Kiprich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - Avanti Tutta 2:0

29e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster geeft de bal voor. Kiprich rent richting de bal. Kiprich draait met de bal, schiet en ... Kurc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - Avanti Tutta 3:0

30e minuut.
Talami verovert de bal door een tackle van achteren. Talami geeft de bal voor. Ciaramella springt en kopt de bal. Daar is Fissiraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiprich is nu in balbezit. Kurc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiprich rent richting de bal. Kiprich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Teiwes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talami probeert naar een medespeler te passen. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella draait met de bal, schiet en ... Kurc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - Avanti Tutta 4:0

38e minuut.
Daar is Marsilio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsilio speelt de bal door. Açıkkanat rent richting de bal. Gvaskó onderschept slim de pass. Gvaskó speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. Talami is nu in balbezit. Talami met een sublieme pass. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich draait met de bal, schiet en ... Kurc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Teiwes met een snelle inworp. Kiprich rent richting de bal. Kiprich draait met de bal, schiet en ... D`Andrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - Avanti Tutta 5:0

43e minuut.
Maurice probeert naar een medespeler te passen. Talami bereikt de bal nog maar net als eerste. Talami passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kiprich de bal. Kiprich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - Avanti Tutta 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baiern exilles 40%, Avanti Tutta 60%.
baiern exilles - Avanti Tutta 6:0

47e minuut.
Colas verovert de bal door een tackle van achteren. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster probeert naar een medespeler te passen. Ciaramella rent richting de bal. Ciaramella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Marsilio probeert naar een medespeler te passen. Talami bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejłun. Talami wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Talami kan niet meer verder spelen. Smarź komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Doeltrap. Gvaskó met een harde bal richting middenveld. Smarź kopt de bal weg. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
D`Andrea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teiwes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiprich is nu in balbezit. Kiprich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Foster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella passt de bal met de wreef. Kiprich rent richting de bal. Kiprich draait met de bal, schiet en ... Kurc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Smarź heeft problemen om de bal te vangen. Stanimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź verovert de bal door een tackle van achteren. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Foster passt de bal zonder na te denken. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella probeert naar een medespeler te passen. Kiprich is nu in balbezit. Kiprich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baiern exilles 38%, Avanti Tutta 62%.
baiern exilles - Avanti Tutta 6:0