Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venice United Campomaggiore
Rebel Tactiek 552 lenta
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 48.6
very good Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski passt de bal zonder na te denken. Kövesfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövesfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Campomaggiore 0:1

4e minuut.
Tęcza verovert de bal door een tackle van achteren. Tęcza geeft een lange en hoge pass. Rażniewski rent richting de bal. Temesberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesberger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Campomaggiore 0:2

11e minuut.
Belmar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tęcza met de inworp. Kövesfalvi rent richting de bal. Kövesfalvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tęcza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kövesfalvi de bal. Kövesfalvi geeft de bal voor. Temesberger rent richting de bal. Temesberger schiet op doel. Gandini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Temesberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Campomaggiore 0:3

17e minuut.
Bicheru probeert de bal aan de voet te houden. Díaz kopt de bal weg. Berensztajn probeert de bal aan de voet te houden. Deryadeniz rent richting de bal. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Temesberger onderschept slim de pass. Balázsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Balázsy geeft de bal voor. Deryadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deryadeniz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Poimenidis onderschept slim de pass. Poimenidis geeft een hoge lob. Kövesfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Temesberger rent richting de bal. Temesberger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Belmar onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tęcza met een snelle inworp. Poimenidis geeft de bal voor. Daar is Riihiluoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Temesberger is nu in balbezit. Temesberger met een sublieme pass. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski schiet op doel. Gandini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Campomaggiore 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 62%, Campomaggiore 38%.
Venice United - Campomaggiore 0:4

51e minuut.
Czerembor verovert de bal door een tackle van achteren. Czerembor speelt de bal door. Esqueda is nu in balbezit. Rażniewski onderschept slim de pass. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap. Gandini bokst de bal weg.

62e minuut.
Balázsy met een sublieme pass. Klungelig pakt Esqueda de bal. Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... Gandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Soczyński geeft de bal voor. Gruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Deryadeniz begaat een overtreding. Gruszka roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gruszka kan niet meer verder spelen. Valdomino komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Gandini trapt de bal weg. Klungelig pakt Balázsy de bal. Temesberger rent richting de bal. Temesberger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kövesfalvi probeert de bal aan de voet te houden. Temesberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesberger passt de bal met de wreef. Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... Gandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Temesberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesberger geeft een hoge lob. Rażniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Gandini bokst de bal weg.

70e minuut.
Temesberger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czerembor de bal. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski schiet op doel. Gandini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Campomaggiore 0:5

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miranda neemt de hoekschop. Bicheru kopt de bal weg. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Berensztajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Deryadeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Campomaggiore 1:5

77e minuut.
Inworp. Verdeţ komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Knežak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knežak passt de bal met de wreef. Tęcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęcza probeert naar een medespeler te passen. Poimenidis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tęcza is nu in balbezit. Tęcza probeert naar een medespeler te passen. Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap. Gandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - Campomaggiore 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 63%, Campomaggiore 37%.
Venice United - Campomaggiore 1:6