Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baiern exilles F.C.CALIFFO
max 2 Tactiek WINGS
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 47.2
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


12e minuut.
Kosecki geeft de bal voor. Acerola heeft problemen om de bal te vangen. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - F.C.CALIFFO 1:0

27e minuut.
İnanç passt de bal zonder na te denken. Kiprich is nu in balbezit. Kiprich passt de bal in één keer door. Ciaramella rent richting de bal. Ciaramella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Talami rent richting de bal. Talami geeft een hoge lob. Daar is Sabillon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Laspina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosecki. Laspina raakt geblesseerd tijdens het duel. Belli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laspina krijgt zijn hoofd ertegen. Kontogoulidis bokst de bal weg.

34e minuut.
Kiprich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giraflor komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Talami verovert de bal door een tackle van achteren. Talami passt de bal in één keer door. Ciaramella is nu in balbezit. Ciaramella schiet op doel. Mellino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giraflor bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraflor schiet op doel. Mellino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baiern exilles 44%, F.C.CALIFFO 56%.
baiern exilles - F.C.CALIFFO 1:0

48e minuut.
Foster geeft de bal voor. Giraflor kopt de bal weg. Ciaramella rent richting de bal. Ciaramella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - F.C.CALIFFO 2:0

55e minuut.
Acerola onderschept slim de pass. Sabillon geeft een lange en hoge pass. Selner bereikt de bal nog maar net als eerste. Selner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - F.C.CALIFFO 2:1

62e minuut.
Kosecki geeft een lange en hoge pass. Foster rent richting de bal. Foster passt de bal met de wreef. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ciaramella is nu in balbezit. Foster is nu in balbezit. Foster speelt de bal door. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Raspanti met een snelle inworp. Foster speelt de bal door. Talami is nu in balbezit. Talami passt de bal zonder na te denken. Kosecki geeft een lange en hoge pass. Mellino bokst de bal weg. Ciaramella rent richting de bal. Ciaramella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baiern exilles - F.C.CALIFFO 3:1

88e minuut.
Talami controleert de bal met de borst. Talami passt de bal zonder na te denken. Foster geeft een hoge lob. Giraflor bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraflor schiet op doel. Mellino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baiern exilles 38%, F.C.CALIFFO 62%.
baiern exilles - F.C.CALIFFO 3:1